Plannen Riemer overhoop gehaald? Dupé lijkt na deze week geen speler van Anderlecht meer te zijn

Plannen Riemer overhoop gehaald? Dupé lijkt na deze week geen speler van Anderlecht meer te zijn
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kasper Schmeichel maakte zondag geen al te beste beurt aan Den Dreef. Brian Riemer bevestigde achteraf dat Maxime Dupé zijn kans krijgt tegen Union in de beker. Maar komt het nog zover? Want de Franse doelman lijkt op vertrekken te staan.

Dupé (30) is al een heel seizoen ongelukkig sinds hij hoorde van de komst van Schmeichel. Sindsdien mocht hij alleen de bekermatchen spelen. Dat zou normaal gezien ook donderdag het geval zijn. Maar nu lijkt er toch nog een transfer in de maak. Dat werd ons ook bevestigd.

Dupé wordt zwaar gelinkt aan OGC Nice, waar hij ook wel tweede doelman zou worden. Een terugkeer naar de Franse competitie zou voor hem dan ook een ideale oplossing zijn. L'Equipe meldt zelfs dat de onderhandelingen tussen alle partijen al vergevorderd zijn en er een contract tot 2026 klaar ligt. Mogelijk komt het dus snel tot een transfer.

Dat zou betekenen dat Schmeichel donderdag wel tussen de palen staat. Of het moet zijn dat Riemer zijn derde doelman, Colin Coosemans, vertrouwen wil geven voor de rest van het seizoen als Dupé effectief vertrekt en ze beroep op hem moeten doen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties