Spelers van KV Oostende krijgen goed nieuws te horen vlak voor bekerreturn tegen Antwerp

Spelers van KV Oostende krijgen goed nieuws te horen vlak voor bekerreturn tegen Antwerp
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond speelt KV Oostende zijn tweede halve finale van de Croky Cup. De kustjongens zijn te gast op de Bosuil en geven Royal Antwerp FC.

Regerend landskampioen en bekerwinnaar Royal Antwerp FC moet in de terugmatch van de halve finale in de Croky Cup nog vol aan de bak tegen tweedeklasser KV Oostende. De heenwedstrijd eindigde op een 1-1-gelijkspel.

Dat KV Oostende zover geraakt is, is al een succes te noemen. Niet alleen sportief, maar door alle financiële perikelen die boven de club hangen. De kustploeg heeft met KAS Eupen, KRC Genk en RWDM al drie eersteklassers uitgeschakeld en daar willen ze graag nog een vierde aan toevoegen.

Spelers van KV Oostende krijgen premie als ze bekerfinale halen

De ploeg uit de Challenger Pro League staat momenteel onder bewindvoering. Er wordt naarstig gezocht naar een overnemer, maar dat verhinderde de club en de spelers toch niet om een akkoord te vinden over een extra premie als de finale gehaald wordt.

Sportief directeur Nils Vanneste bereikte een deal met de spelersgroep, zo schrijft Het Nieuwsblad, ook al is het overeengekomen bedrag peanuts in vergelijking met wat andere ploegen geven. Maar de spelers appreciëren duidelijk het gebaar, zo klinkt het.

De spelers blijven alvast hun uiterste best doen voor de club en de supporters en dat siert hen enorm. Een bekerstunt op de Bosuil zou hen haast onsterfelijk maken aan de zee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties