Volg de match tussen Beerschot en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Beerschot: Mike Vanhamel - Frederic Frans - Jan Van Den Bergh - Denis Prychynenko - Mohamed Réda Halaimia - Ryan Sanusi - Tom Pietermaat - Ismaila Coulibaly - Yan Vorogovskiy - Raphael Holzhauser - Blessing Eleke
Bank: Pierre Bourdin - Musashi Suzuki - Stipe Radic - Abdoulie Sanyang - George Broadbent - Wouter Biebauw - Joren Dom

KV Mechelen: Gaëtan Coucke - Issa Kabore - Thibault Peyre - Jordi Vanlerberghe - Lucas Bijker - Steven Defour - Rob Schoofs - Geoffrey Hairemans - Kerim Mrabti - Aster Vranckx - Igor De Camargo
Bank: Nikola Storm - Onur Kaya - Ferdy Druijf - Bas van den Eynden - Niklo Dailly - Siemen Voet - Sofiane Bouzian - Victor Wernersson
1
Beerschot - KV Mechelen: 0-0

1
De wedstrijd is begonnen!
Beerschot en KV Mechelen zijn begonnen aan hun achtste finale! Wie kwalificeert zich voor een plaats bij de laatste acht?
7
Het is voorlopig wachten op een eerste kans. Het balbezit is in evenwicht.
8
De eerste kans is voor de bezoekers. Schoofs haalt uit aan de rand van de zestien, maar via een ploegmaat gaat de bal buiten.
11
Een pass van Holzhauser kan bijna gevaarlijk worden. Coucke komt echter voor Eleke bij de bal.
12
Een vrije trap komt voor de voeten van Schoofs. De middenvelder trapt vanuit een scherpe hoek hoog over.
16
KV Mechelen probeert gevaarlijk te zijn via enkele hoekschoppen. Een grote kans hebben we (voorlopig) nog niet te zien gekregen.
17
KV Mechelen dringt aan. Nieuwe hoekschop voor de bezoekers.
18
Snelle counter van Beerschot. Holzhauser krijgt de bal tot bij Reda, maar die trapt in de handen van Coucke.
21
 Gele kaart voor Jan Van Den Bergh

28
Het is al even geleden dat we nog eens een kans konden noteren. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd.
38
Veel slordigheden in deze fase van de wedstrijd.
39
De Camargo zet zich goed door, maar zijn schot gaat ver naast.
41

Goal
Doelpunt van Rob Schoofs (Issa Kabore)
Daar is het eerste doelpunt van de wedstrijd. Een mooie aanval komt tot bij Kabore, die een voorzet perfect op het hoofd van Schoofs legt. De middenvelder heeft de bal maar binnen te koppen.
43
KV Mechelen wordt sterker. Nieuwe hoekschop voor de bezoekers.
44
Wat een misser! Peyre heeft de bal maar binnen te leggen, maar eerst trapt hij op Vanhamel en in de rebound legt hij de bal over. Hier zat meer in.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Geen wijzigingen bij beide ploegen bij de start van de tweede helft. Kan Beerschot zich terug in de wedstrijd knokken?
48
De eerste kans in de tweede helft is voor de thuisploeg; Holzhauser legt een vrije trap op het hoofd van Prychynenko, maar die kopt over.
54
 Gele kaart voor Denis Prychynenko

56
Een ingestudeerd nummertje bij KV Mechelen draait op niets uit. Schoofs ziet zijn schot ver naast gaan.
57
Defour tegen de paal!
Daar is bijna de 0-2. Defour legt aan van net buiten de zestien, maar zijn schot is tegen de paal.
58
Vervangen Yan Vorogovskiy
Ingevallen Pierre Bourdin

62
KV Mechelen heeft de wedstrijd momenteel volledig in haar greep. Beerschot krijgt zeer weinig bij elkaar gevoetbald.
64
Daar is de thuisploeg toch eens! Een vrije trap komt tot bij Eleke, maar de aanvaller raakt niet voorbij Coucke.
65
Opnieuw Eleke! Deze keer moet Kabore de bal van de lijn keren.
66
Vervangen Tom Pietermaat
Ingevallen Musashi Suzuki

68
Knappe aanval van KV Mechelen. Schoofs brengt de bal uiteindelijk ook goed voor, maar De Camargo kan er net niet bij.
69
Vervangen Kerim Mrabti
Ingevallen Nikola Storm

70
Eleke laat zich zien. De aanvaller klimt het hoogste na een voorzet van Van Den Bergh, maar zijn kopbal gaat naast.
71
Vranckx stuurt invaller Storm goed diep. De flankaanvaller draait daarna knap rond Reda, maar het schot is gekraakt en gaat naast.