Datum: 10/11/2004 20:00
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Le Canonnier
Charleroi pakt de 3 punten tegen Moeskroen

Charloroi heeft met het kleinste verschil in en tegen Moeskroen gewonnen met 0-1. Het enige doelpunt na een flauwe partij werd gescoord door Izzet Akgul.

De eerste grote kans van de partij kwam er pas na 27 minuten. Gregoire bracht de bal voor, maar Dimbala zijn bal ging naast. Net voor rust werd een doelpunt van Moeskroen afgekeurd. De Vleeschauwer trapte tegen de lat, waarop de bal in de voeten van Gregoire terecht kwam en die scoorde. Helaas ging het doelpunt niet door wegens buitenspel. 0-0 was de logische ruststand.

Na de rust werd het spel er niet beter op. De enige goede doelpoging van de tweede helft was toevallig ook een doelpunt. Een prachtig afstandsschot van Izzet Akgul ging langs doelman Vandendriesche in doel, 0-1 en dat was tevens ook de eindstand.

Charleroi blijft door deze zege mooi bovenin in het klassement meedraaien.