Stadion: Daknam
Wase draw
Rudi Zeelmaekers
Wase draw

Beide ploegen vatten deze partij aan met een studieronde die al gauw 10 minuten duurde. Enkel een zwak schot van Hendrikx mochten we noteren na 4 minuten spel. Hendrikx toonde zich ook vandaag weer erg bedrijvig en niet toevallig werden via hem de weinige kansen gecreƫerd. Hendrikx knalde een bal naast het doel van Copa en Beveren reageerde met een schot van Arunina. Op het scheidsrechterblad staat Arunina genoteerd als Alain Koudou en ook trainer Helleputte noemt zijn poulain bij deze naam. Op het kwartier haalde Tia uit van ver maar ook zijn schot miste het doelkader. Het duurde bijna 20 minuten voor het eerste schot tussen de palen belandde.Marc Hendrikx kon zich mooi vrijspelen en knalde de bal recht op Copa. De Beverse doelman had deze redding te danken aan het kiezen van de juiste positie. Indien hij niet zo goed was opgesteld was hij gegarandeerd geklopt. Marc Hendrikx stuurde even later Tailson op wandel in de Beverse defensie. De Braziliaanse aanvaller kijkt waar hij de bal in doel wil plaatsen maar Copa zit er met de voet tussen. Even later aan de overkant kan Tia nog s uithalen. De bal werd slecht weggewerkt en Tia richt de bal op de plaats waar paal en lat samenkomen. De hele eerste helf ging de wedstrijd goed heen en weer met kansen aan beide kanten. Het laatste wapenfeit van de eerste helft was opnieuw een schot van Hendrikx dat door Copa weer knap werd gered. Iedereen kon zich verzoenen met de 0-0 ruststand.

Ook in de tweede helft blijft de wedstrijd goed heen en weer gaan. Romaric kon voor het eerste gevaar zorgen toen hij uithaalde vanuit een scherpe hoek maar Lazic ging goed naar de grond om onheil te voorkomen. Het was duidelijk dat Beveren veel gevaarlijker was met Romaric in de ploeg. Als het al combinerend niet lukte dan werd er regelmatig vanuit de tweede lijn gevuurd. Een poging van Camara werd door Copa gered. Vervolgens richtte Hendrikx zijn kanon naar de verkeerde kant van de verste paal. De ploegen lossen mekaar af wat het creĆ«ren van kansen betreft. De volgende poging is dan ook voor Beveren. Romaric zet Coulibaly opzij en schiet de bal voorbij de Lokerse doelman Lazic(0-1). De vreugde is van korte duur want 8 minuten later kopt Tailson de bordjes weer in evenwicht op een voorzet van Hendrikx(1-1). Het valt toch op dat deze naam blijft terugkomen.

In de slotfase krijgen beide ploegen nog elk een kans. Dialito laat de hele Lokerse defensie , inclusief Doelman Lazic, achter zich en moet de bal alleen nog binnen de palen plaatsen maar de bal gaat in het zijnet. Baldvinsson was Coulibaly komen vervangen en had de wedstrijd nog kunnen beslissen toen hij mooi vrijgespeeld werd aan de linkerkant. Hij plaatste zijn schot hoog over. Beide ploegen voetbalden een resem kansen bij mekaar maar verkwisten er ook een hele lading. Toch was er over de hele wedstrijd gezien te weinig doelgevaar. Beide ploegen verzuimden gevaarlijk te worden in de zone van de waarheid. Beide trainers konden zich dan ook vinden in een gelijkspel en noemden het : "een juiste uitslag".