Datum: 27/11/2004 20:00
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Freethiel
La Louvière wint tegen de Ivorianen van Beveren

La Louvière blijft het uitstekend doen in de competitie. De wolven wonnen met 0-2 cijfers van Beveren.

De eerste 15 minuten waren in het voordeel van La Louvière. Van Handenhoven, Klukowski en Ishiaku hun doelpogingen waren echter geen succes. Na 23 minuten kreeg Beveren weliswaar de beste kans van de partij. Sanogo ging langs Proto op snelheid, maar die miste de uitgelezen kans onbegrijpelijk. Het laatste wapenfeit voor de rust kwam er op vrije trap van Né, maar de bal ging over het doel.

In de tweede helft bleef Beveren het goede spelpeil doortrekken. Ouattara kwam alleen voor Proto te staan, maar afwerken lukte weer niet. Net voor het uur kregen de Ivorianen het deksel op de neus. Ishiaku kon rustig voorbij doelman Copa besluiten: 0-1. Beveren was een beetje aangeslagen en 20 minuten voor tijd besliste Klukowski de wedstrijd. Een hard afstandschot vanop zo'n 25 meter ging voorbij Copa in doel: 0-2. Nadien kregen beide ploegen nog enkele kansen, maar gescoord werd er niet meer. In de slotfase moest La Louvière de wedstrijd nog met 10 man eindigen. Assou-Ekotto kreeg zijn tweede gele kaart van de avond en kon gaan douchen.