rwdmRWDM
chaCharleroi
Datum: 05/12/2004 15:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Edmond Machtensstadion
Charleroi op het nippertje
Tonnelier Caroline
| 0 reacties
Charleroi op het nippertje
Foto: © SC

Charleroi heeft slechts met moeite gewonnen op het veld van Brussels.  Kraouche bezorgde de bezoekers in de slotfase de overwinning.  Dankzij deze zege zijn de Henegouwers nu alleen derde op vijf punten van Anderlecht.  
De thuisploeg begon het best aan de wedstrijd.  Bij de laatste pass of bij de afwerking liep het echter mis.  Vooral Zezeto slaagde er niet in de kansen te verzilveren.  In de 24e minuut lukte het dan toch voor Brussels.  Emeran krulde een vrije trap hoog in de kruising voorbij de kansloze Laquait.  

Charleroi moest nu komen en kreeg al snel een aantal kansen.  Nog geen 10 minuten na het openingsdoelpunt profiteerde Akgul van een slechte terugspeelbal van Riise.  
Na de rust liet Charleroi de thuisploeg opnieuw komen, maar Brussels was niet echt gevaarlijk.  Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht, maar in de slotfase bezorgde Kraouche Charleroi toch nog de drie punten.  Het slotoffensief van Brussels in blessuretijd leverde niets meer op.  

De ploeg van Emilio Ferrera blijft dus weer met lege handen achter en mag blij zijn dat ook Bergen en Oostende blijven verliezen.