Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Daknam
Lokeren in blessuretijd naast Moeskroen
Anthony Van der Planken

Lokeren en Moeskroen hebben vanavond gelijk gespeeld. Op Daknam werd het 1-1. De beslissing viel pas erg laat in de wedstrijd.

Lokeren nam de eerste tien minuten duidelijk voor haar rekening, maar Francky Vandendriessche lag bij pogingen van Tailson en Gretarsson telkens goed in de weg. Tot aan de rust bleef Lokeren de betere ploeg, maar het kende geen meeval in de afwerking. Tot overmaat van ramp viel Kristinsson al na twintig minuten uit. De Ijslander werd vervangen door Zoundi.

De tweede helft ging dan weer gelijk op. Na een dik uur wist Moeskroen de score te openen: Noukeu profiteerde van een misverstand tussen keeper Lazic en Lecompte. Wat later miste Dimbala nog een unieke kans op de 0-2. Hij miste immers voor open doel. Daar zal hij vanacht wellicht niet goed van slapen, want in blessuretijd kwam Lokeren nog op gelijke hoogte. Na een lichte fout van Martic op Gretarsson legde de scheidsrechter de bal op de stip. Gretarsson faalde niet en schonk zijn team toch nog een punt.