Stadion: Le Canonnier

Herbeleef Moeskroen - RWDM (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Moeskroen en RWDM live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Onder het motto "Never change a winning team" behoudt Broeckaert het vertrouwen in zijn mannen. Bij Brussels is Kargbo geblesseerd, hij wordt vervangen door Alexandre Clement. Descamps en Grimaldi zijn nog geblesseerd. Delacourt (Moeskroen) en Bruno (Brussels) zijn geschorst voor deze wedstrijd. Geldhof is de scheidsrechter die de wedstrijd in goeie banen moet leiden.
Moeskroen: Luzi Patrice, Dorothée Jean-Félix, Hatchi Kevin, Toyes Geoffray, Dugardein Steve, Fellahi Karim, Filekovic Suad, Noukeu Patrice, Oussalah Mustapha, Tailson , Custovic Adnan.
FC Brussels: Nys Patrick, Clément Alexandre, Colpaert Steve, Jonckheere Michael, Peto Zoltan, Culek Richard, Gorius Julien, Haydock Alain, De Camargo Igor, Nicoise Michael, Snelders Kristof.
4
Een schot van Dugardein gaat meters naast. Het spel gaat heel snel over en weer.
5
Dugardein kan de bal niet goed controleren. Moeskroen met opnieuw een kans maar opnieuw meters weg van het doel.
10

Goal
Doelpunt van Michael Nicoise (Onbekend Onbekend)
Vrije trap van Peto voor FC Brussels belandt in de muur. Nicoise is er het eerst bij en trapt de bal maar al te graag binnen. Moeskroen staat achter in eigen huis.
23
Nog altijd 0-1. We zagen weinig kansen in de eerste twintig minuten. 0-1 lijkt een redelijk logische stand. FC Brussels is zo de enige uitploeg die op dit moment op voorsprong staat.
26
Vervangen Sofiane Zaaboub
Ingevallen Sean Muhsin

Gorius moet geblesseerd het veld verlaten. Zaaboub komt hem vervangen.
29
Snelders verlaat eventjes het veld. Aan de zijlijn krijgt hij verzorging.
30
Een doorsteekpass van Noukeu komt tot bij Fellahi. Hij trapt meteen. Nys moet voor de eerste keer echt redding brengen.
31
 Gele kaart voor Zoltan Petö
Peto tackelt Dorothée en krijgt geel. Hierdoor zal hij over twee weken de wedstrijd tegen Standard missen.
40
Moeskroen kon bijna de gelijkmaker scoren. Een voorzet van Custovic belandt bij Tailson, die de bal slecht inkopt.
43

Goal
Doelpunt van Karim Fellahi (Onbekend Onbekend)
De gelijkmaker is een feit voor Moeskroen. Fellahi krijgt de bal voorbij Nys, nadat Tailson hard op Nys trapte.
45
Er komen twee minuten bij.
45
 Gele kaart voor Alan Haydock
Haydock krijgt een gele kaart voor protest. Hij claimde handspel in het strafschopgebied. Terecht protest want een ingekopte bal ging op het hand van doelpuntenmaker Fellahi.

Scheidsrechter
Rust
De ruststand is 1-1. Net zoals in de overige wedstrijden, die op dit moment gespeeld worden, staat de uitploeg niet op voorsprong. De wedstrijd begon goed met enkele kansen van Dugardein. Na tien minuten gaat een schot van Nicoise erin. Net voor rust kon Fellahi dan toch de gelijkmaker maken op rebound van een schot van Tailson.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft wordt op gang gefloten zonder vervangingen. We zijn benieuwd welke ploeg fris uit de kleedkamer kwam.
48
Custovic kan net niet bij een harde voorzet. Moeskroen gaat op zoek naar hun 2e doelpunt.
53
Het is nog altijd 1-1. FC Brussels controleert nog altijd de wedstrijd. Moeskroen probeert toch op een hoger tempo te spelen.
56
Filekovic trapt naast
57
Nys gaat onder de bal door en de bal komt bij Haydock. Die is verward doordat de bal nog bij hem komt en mikt slecht.
64
Vervangen Werry Sels
Ingevallen Kristof Snelders

Werry Sels vervangt Snelders.
70
Nog twintig minuten te gaan en we zien momenteel geen kansen meer.
71
Een harde voorzet tot bij Peto, die de bal niet kan laaghouden. Beide ploegen blijven, al dan niet vermoeid, inzet tonen.