Stadion: Le Canonnier

Herbeleef Moeskroen - Lierse SK (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Moeskroen en Lierse SK live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Er is maar één belangrijk punt voor beide ploegen. Er MOET gewonnen worden. Bij Moeskroen geen Luzi in het doel en Oussalah en Toyes zijn geschorst. Bij de bezoekers zijn Mardulier, Milenkovic en Timmermans geblesseerd.
Moeskroen: Martin Christophe, Besengez Olivier, Dorothée Jean-Félix, Hatchi Kevin, Dugardein Steve, Filekovic Suad, Grondin David, Noukeu Patrice, Sanchez Davolio Fransisco, Custovic Adnan, Dimbala Patrick.
Lierse: Van der Straeten Yves, Dreesen Timothy, Fassotte Laurent, Kacic Hasan, Nnaji Chidiebere Michael, Cruz Daniel, Imschoot Kristof, Mujanovic Goran, Nunes Alessandro, Wils Stef, Vairelles Tony.
1
We zijn vertrokken voor een, hopelijk, spannende wedstrijd op Le Canonnier.
8
Momenteel nog niet veel te beleven. Veel middenveldspel van beide ploegen.
12
De eerste kans is voor de bezoekers, maar het schot van Vairelles gaat maar nipt naast. Goed afleggen van Nunes.
18
Ook Moeskroen steekt zijn neus eens aan het venster. Grondin met het schot, maar meters naast.
23
Opnieuw is daar Moeskroen. Dit keer moet Van Der Straeten wel in actie komen op een kopbal van Custovic.
39
 Gele kaart voor Hasan Kacic
Kacic pakt zijn derde gele kaart en mist de volgende wedstrijd.
40
 Gele kaart voor Suad Filekovic
Filekovic doet hetzelfde als Kacic een minuut geleden en ook hij is er niet bij volgende week.

Scheidsrechter
Rust
Het is duidelijk dat beide ploegen schrik hebben om te verliezen. Zowel Moeskroen als Lierse kregen enkele kleine kansjes maar doelpunten werden er niet gemaakt. Durft er een ploeg het initiatief te nemen de tweede helft?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De aftrap van de tweede helft is gegeven.
48

Goal
Doelpunt van Kevin Hatchi (Onbekend Onbekend)
Een veel betere start dan in de eerste helft. Al na drie minuten trapt Hatchi de openingstreffer in doel. Een corner wordt niet goed weggewerkt bij Lierse en Hatchi kan daar van profiteren.
56

Goal
Doelpunt van Patrice Noukeu (Onbekend Onbekend)
Moeskroen lijkt de wedstrijd al vroeg in de tweede helft te gaan beslissen. Noukeu kopt een voorzet van Dorothée voorbij Van der Straeten.
63

Goal
Doelpunt van Adnan Custovic (Onbekend Onbekend)
Moeskroen walst in de tweede helft over een zwak spelend Lierse. Custovic omspeelt makkelijk Wils en schuift de 3-0 voorbij Van der Straeten.
73
Het ziet er zeer slecht uit voor Lierse na deze mogelijke nederlaag.
84

Goal
Doelpunt van Patrick Dimbala (Onbekend Onbekend)
Het gaat van kwaad naar erger met Lierse. Dimbala zorgt voor de 4-0.
87

Goal
Wat een tweede helft van Moeskroen. De thuisploeg maakt de nederlaag van vorige week helemaal goed. Custovic trapt de 5-0 tegen de netten.