Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Lierse en Brussels delen de punten
Dieter V.A.

Hekkensluiter Lierse mocht zaterdagavond Brussels ontvangen in eigen huis.

De partij was maar net begonnen toen de bal via een actie van Mujanovic en Raeymaeckers bij Tohoua belandde, de 21-jarige aanvaller twijfelde geen seconde en knalde de 1-0 tegen de netten.
Lierse kon de eerste helft verder controleren en kon nog enkele keren dreigen via Vairelles en Mujanovic.

De tweede helft begon zwak, tot Espartero een schot ging afleveren, de gelijkmaker stond op het scorebord.
Enkele minuten later moest Brussels met tien verder, Kargbo werd door Flament naar de kant gestuurd.
Lierse zag hier een ideale kans in om nog eens aan de haal te gaan met de drie punten maar slaagde er niet in om te scoren.

De partij eindige op een 1-1 gelijkspel, Lierse boekt hier weinig vorderingen mee en blijft hekkensluiter. [AN]