Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Herbeleef Germinal Beerschot - Sporting Lokeren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Germinal Beerschot en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

De goede reeks van Germinal Beerschot werd vorige week afgebroken door Club Brugge en dus hoopt men in Antwerpen vanavond weer op de drie punten. Messoudi en Cvitanovic zijn er in vergelijking met vorige week weer bij. Van der Weerden, Cavens, Snoeckx en Ouon zijn er om verschillende redenen niet bij. Bij Lokeren keert Vidarsson terug, maar de Waaslanders kunnen wel geen beroep doen op Gretarsson, Milojevic, Doba, Van Handenhoven en Vukomanovic. De wedstrijd staat onder leiding van Serge Gumienny.
Ger. Beerschot: Da Silva Luciano, Monteyne Pieterjan, De Wree Kris, De Roeck Jonas, Van Dooren Kurt, Lolo Igor, Chimedza Cephas, De Decker Wim, Dos Santos Gil Josemar, Messoudi Mohamed, Dosumnu Tosin.
Lokeren: Lazic Jugoslav, Doll Olivier, Mamadou Diallo, Carlos Pinto Joao, Aboubacar Camara MBaye, Madi Panadetigiuri Saidou, Atte-Oudeti Mohama Zanzan, Vidarsson Arnar, Bouchouari Hakim, Kristinsson Runar, Drulic Goran.
1
De wedstrijd is zonet afgetrapt.
4
De Antwerpenaren zorgen voor het eerste gevaar. Kris De Wree kan koppen na een hoekschop, maar de bal gaat naast.
13
De studieronde is nog volop aan de gang. Hopelijk duurt deze niet te lang meer, want veel hebben we nog niet gezien.
16

Goal
Doelpunt van Tosin Dosunmu (Onbekend Onbekend)
Wie anders dan Dosumnu scoort voor Germinal Beerschot? De zwarte parel van de Antwerpenaren glipte door de Lokerse buitenspelval en kan de 1-0 scoren.
20
 Gele kaart voor Joao Carlos

25
Na goed samenspel van de thuisploeg komt de bal bij Messoudi terecht. Die heeft een goede voorzet in huis, maar doelman Lazic komt goed tussen en voorkomt zo een grote kans voor de thuisploeg.
31
Gil gaat neer in het strafschopgebied en claimt vervolgens een strafschop. Scheidsrechter Gumienny gaat echter niet op het verzoek van de spits in.
35

Goal
Doelpunt van Hakim Bouchouari (Onbekend Onbekend)
Echt veel hebben we nog niet gezien, maar Hakim Bouchouari heeft zonet de stand weer in evenwicht gebracht. Hij trapte een bal in de volley voorbij doelman Luciano in doel, 1-1.
44
Het is wachten op de rust. Beide ploegen willen vooral niet met een achterstand de rust ingaan.
45
De thuisploeg krijgt nog een klein kansje voor rust. Gil komt echter niet bij een voorzet van Monteyne. Kort daarop komt Messoudi alleen voor Lazic, maar het feestje gaat niet door, want er was al voor buitenspel gefloten.

Scheidsrechter
Rust
1-1 is de ruststand op het Kiel. Het is niet echt een aantrekkelijke partij, maar er is al wel twee keer gescoord. De gelijke stand aan de rust is evenwel terecht.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is op gang gefloten. Hopelijk krijgen we meer kansen te zien in deze tweede helft.
46
Vervangen Killian Overmeire
Ingevallen Aboubacar Camara Mbaye

Beide ploegen zijn dus niet ongewijzigd uit de kleedkamers gekomen.
53
De eerste kans is wederom voor de thuisploeg. Lazic is paraat op de inzet van Dosunmu.
60
Echt grote kansen zijn er op dit moment niet te noteren. Er zit wel wat meer tempo in de partij.
63
Gil kan hard uithalen, maar zijn schot gaat naast.
65
Ook Overmeire kan eens hard op doel trappen, maar zijn inzet gaat vrij ver naast het doel van Luciano.
67
Vervangen Dickson Agyeman
Ingevallen Cephas Chimedza

70
Lazic heeft een goede redding in huis op een degelijk schot van Messoudi.
71
 Gele kaart voor Jonas De Roeck

75
Het laatste kwartier is ingegaan. Wie nu nog een doelpunt scoort zal meer dan waarschijnlijk de overwinning in de wacht slepen.
80
Vervangen Prince Asubonteng
Ingevallen Josemar Dos Santos Gil

80

Goal
Doelpunt van Igor Alexandre Lolo (Onbekend Onbekend)
Germinal Beerschot lijkt de overwinning in de wacht te gaan slepen. Igor Lolo kopt de bal voorbij Lazic in doel, 2-1.