Stadion: Edmond Machtensstadion

Herbeleef RWDM - STVV (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen RWDM en STVV live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Beide ploegen kunnen natuurlijk de drie punten goed gebruiken. Brussels kan aansluiting vinden met de sub-top en STVV vecht tegen de degradatie. De thuisploeg heeft wel heuse selectieproblemen. Sels, Selemani en Zaaboub zijn geschorst. Karbgo, Clément en Theunis zijn geblesseerd en Kadi is ziek. Ook STVV heeft problemen. Debroux en De Condé zijn geschorst. Nys, Belic en Kalisa zijn nog steeds geblesseerd. De wedstrijd staat onder leiding ven Goudeseune.
FC Brussels: Nys Patrick, Bruno Christ, Colpaert Steve, Espartero Mario, Peto Zoltan, Culek Richard, Gorius Julien, Haydock Alain, De Camargo Igor, Nicoise Michael, Snelders Kristof.
Sint Truiden: Boeckx Frank, Hayen Nicky, Wisniowski Egon, Ramond Cyril, Delorge Peter, Van Hoyweghen David, Hajnal Tamas, Simaeys Jeroen, Mbonabucya Désiré, Buvens Kris, Stolica Ilija.
1
De wedstrijd is afgetrapt.
5
Vooralsnog geen kansen in de Belgische hoofdstad.
5
 Gele kaart voor Kristof Snelders

15
Er valt werkelijk niets te noteren wat doelkansen betreft.
18
 Gele kaart voor Ilija Stolica

24
Vervangen Jari Niemi
Ingevallen Kris Buvens

Een vroege wissel bij STVV. Dat is voorlopig de meest opwindende gebeurtenis uit de wedstrijd.
41
 Gele kaart voor Désiré Mbonabucya

Scheidsrechter
Rust
De rust is een feit en daar zal niemand rouwig om zijn. 0-0 is de terechte ruststand.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen. Er is één groot voordeel: de tweede helft zal sowieso beter zijn dan de eerste.
50
Er is niet gewisseld tijdens de rust. Daar hadden beide trainers nochtans heel wat redenen voor.
55
Zowaar een kans. Espartero trapt een vrijschop op het hoofd van Culek en die kopt maar net over.
70
We hebben inderdaad al meer gekregen dan in de eerste helft. Namelijk een kans. Voor de rest blijft het echter huilen met de pet op.
71
Vervangen Michael Nicoise
Ingevallen Kristof Snelders

72
Igor De Camargo zorgt ervoor dat ook Boeckx toch eens in actie moet komen. Die doet dat ook goed en houdt de nul op het bord.
74
Een schotje van Hajnal is niet echt gevaarlijk te noemen.
75
We krijgen nu toch wat kansjes. Nicoise trapt op Boeckx.
79
Hajnal krijgt de beste kans van de tweede helft. Het schot van de kleine middenvelder gaat voorlangs.
81
Vervangen Brandon Santalab
Ingevallen Désiré Mbonabucya

82
Ook Brussels komt nu dicht bij een doelpunt. Ramond moet de inzet van De Camargo van de lijn vegen.