Beveren neemt het vandaag thuis op tegen STVV zonder Diabis en Diallito. Aan de overkant zijn Peeters en nieuwkomer Tankary niet beschikbaar.
Stolica komt de eerste keer de neus aan het venster steken. Zonder echt groot gevaar.
6

Goal
Doelpunt van Gervinho (Constant Kipré Kaiper)
Balverslies bij Sint Truiden op het middenveld. Kaïper en Gervinho tikken het netjes uit en de Beverse voorsprong is een feit, 1-0.
9
Ook Sint Truiden scoort bijna bij zijn eerste kans. Stolica treft de buitenkant van de paal.
14
 Gele kaart voor Peter Delorge

18
Sint Truiden doet het verre van slecht ondanks de achterstand. Debroux schiet over.
22
 Gele kaart voor Mondakan Armand Mahan

28
De gelijkmaker komt dankzij Beveren-doelman Verhulst niet op het bord. Hij belet Mulemo te scoren. Het blijft 1-0.
30
Gekruist schot van Topka gaat niet zover naast het doel van Deelkens.
41

Goal
Doelpunt van Dimitri De Condé (Ilija Stolica)
Dissa dribbelt zich dood, counter van STVV. Via Stolica komt de bal bij De Condé en het staat 1-1.
43
Bijna de Truiense voorsprong. Stolica komt niet verder dan doelman Verhulst.

Scheidsrechter
Rust
In Beveren - STVV is het aan de rust 1-1. Daar mag vooral Beveren niet rouwig om zijn.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn begonnen aan helft twee.
46
Vervangen Marco Nys
Ingevallen Désiré Mbonabucya

47
Eerste kans uit de tweede helft is voor de thuisploeg. Doelpuntenmaker Gervinho schiet op Deelkens.

75
Sint Truiden is de ploeg die de overwinning het meeste wil. Debroux mist een unieke kans, want hij stuit weer eens op Verhulst.
76
Vervangen Venance Zéze Zézéto
Ingevallen Constant Kipré Kaiper

80
Beveren lijkt nog eens alles op alles te willen zetten om de drie punten alsnog op de Freethiel te houden. Kansen blijven voorlopig echter nog wel uit.