Stadion: Regenboogstadion

Herbeleef Zulte Waregem - Cercle Brugge (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Zulte Waregem en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Zulte Waregem hoopt vandaag weer aan te knopen met een overwinning na het puntenverlies van vorige week. Het kan alvast weer rekenen op Dupré en De Brul. Zij keren terug uit schorsing. Bij de bezoekers zijn Pivaljevic en Svetlecic er niet bij.
1
Nadat minister president Leterme zonet de aftrapt heeft gegeven zijn we nu echt begonnen.
9
Eerste poging voor de bezoekers. Boi trapt een voorzet van Meyssen op de handen van Sengier.
20
 Gele kaart voor Dieter Dekelver

22
Vrijschop voor de thuisploeg. Dupré kopt naast.
25
Boi kopt een bezoekende hoekschop over.
35
Eindelijk nog eens de thuisploeg. Sergeant kan net niet goed genoeg bij een voorzet van Dupré.
43
 Gele kaart voor Anthony Portier

Scheidsrechter
Rust
Het flitsende Zulte Waregem hebben we tijdens deze eerste helft nog niet gezien. 0-0 is een terechte weergave van de matige eerste helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Hopelijk brengt de tweede helft beterschap. We zijn er alvast aan begonnen.
56

Goal
Doelpunt van Tony Sergeant (Stijn Meert)
De thuisploeg komt dan toch op voorsprong. Op een voorzet van Meert kopt Sergeant van dichtbij de 1-0 tegen het net.
59

Goal
Doelpunt van Dieter Dekelver (Harold Meyssen)
Meyssen stuurt Dekelver in het straatje en die schiet de bal in de benedenhoek voorbij Sengier, 1-1.
64
Vervangen Stijn De Smet
Ingevallen Slobodan Slovic

65
Goede kans voor D'Haemers. Zijn schot wordt door Dewulf ontzet.
71

Goal
Doelpunt van Ibrahim Salou (Tjorven De Brul)
Een magnifiek doelpunt van Salou. Hij neemt de bal op de borst en vuurt een raket af richting het Brugse doel. Vandendriessche weet niet wat er gebeurt en het staat 2-1.
75
Sergeant had de partij kunnen beslissen. Vandendriessche houdt zijn ploeg echter in de partij en stopt het schot van de topschutter van de thuisploeg.
76
Vervangen Christophe Grondin
Ingevallen Bram Vandenbussche

79
Vandendriessche moet alweer aan de slag. Dit keer stelt D'Haemers hem op de proef.
84
Vervangen Brian Ulrich Pinas
Ingevallen Harold Meyssen

87
 Gele kaart voor Ibrahim Salou

89
D\'Haemers probeert het nog eens, maar weer ligt Vandendriessche in de weg.
90

Goal
Doelpunt van Ibrahim Salou (Onbekend Onbekend)
En uitblinker Salou doet er nog eentje bij. Hij gaat langs Vandendriessche en maakt zo de 3-1.