Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Regenboogstadion
Geen doelpunten aan Gaverbeek
Tonnelier Caroline

Zulte Waregem en La Louvière zijn er in een saaie partij niet in geslaagd de netten te doen trillen.  Behalve in het eerste kwartier slaagde ook geen van beide ploegen erin reëel doelgevaar te creëren.  La Louvière liet opnieuw geen sterke indruk, maar sprokkelde intussen al twee puntjes meer dan hekkensluiters G. Beerschot, Moeskroen en Cercle Brugge.  De thuisploeg kon de goede start niet echt bevestigen.

Beide teams startten met een 4-5-1 opstelling, wat vooral veel middenveldspel opleverde.  Toch viel het meeste gevaar in het openingskwartier.  Een vrije trap van Rogerio spatte uiteen op de lat en aan de overkant gingen pogingen van Salou en Meert respectievelijk naast en over.  In het vervolg van de eerste helft viel er geen echt doelgevaar meer te noteren.  La Louvière had het meeste balbezit, terwijl de thuisploeg vooral op de counter speculeerde.  De West-Vlamingen trapten echter al te vaak in de bezoekende buitenspelval.
Na de pauze ging Zulte-Waregem wat hoger spelen, maar zonder veel succes. Door het vroege stoorwerk van La Louvière kreeg Jbari wel al vroeg in de tweede helft een kansje.  Zijn schot ging echter over.  Verder werd de tweede helft vooral gekleurd door een resem gele kaarten.  In het slotkwartier was de thuisploeg toch nog één keer dicht bij een doelpunt.  De bezoekende doelman Cordier moest eerst een gevaarlijke voorzet onschadelijk maken en haalde even later een afgeweken bal van onder de lat.  Het bleef echter 0-0, een logische uitslag na een tegenvallende match.