Volg de match tussen Anderlecht en Roeselare live, samen met vele andere supporters.

Bij Anderlecht start Silvio Proto, ondanks zijn misser bij Brussels, in de basis. Stapt Vercauteren af van zijn rotatiesysteem ? Besnik Hasi wordt vervangen door Yves Vanderhaeghe.
KSV Roeselare: , , , , , , , , , , .
3

Goal
Doelpunt van Anthony Vanden Borre (Onbekend Onbekend)
Anthony Vanden Borre brengt Sporting na een één-twee met Jestrovic met een knappe goal op voorsprong.
29

Goal
Doelpunt van Walter Baseggio (Onbekend Onbekend)
Walter Baseggio brengt paars-wit met een wereldgoal op een comfortabele 2-0 voorsprong. Anderlecht had de voorsprong al verder kunnen uitdiepen, maar vooral Christian Wilhelmsson weigert de kansen af te werken.
44

Goal
Doelpunt van Serhat Akin (Onbekend Onbekend)
Serhat rolt de West-Vlaamse verdediging op en trapt het leer via Jestrovic tegen de touwen. Anderlecht komt oververdiend op een 3-0 voorsprong, de wedstrijd lijkt gespeeld.

Scheidsrechter
Rust
De vice-kampioen blijft voorlopig in het spoor van Standard, en ziet de virtuele kloof met Club Brugge vergroten. Anthony Vanden Borre bracht paars-wit al erg vroeg op voorsprong, Walter Baseggio (knal vanop afstand) en Serhat Akin (na een mooie dribbelactie) rondden de klus af. Silvio Proto leek wel in slaap te vallen, want promovendus Roeselare kon de stunt van Oostende (vorig seizoen kwam de kustploeg 0-1 winnen in het Astridpark) niet overdoen, en kwam amper aan kansen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
61

Goal
Doelpunt van Nenad Jestrovic (Onbekend Onbekend)
Ook Jestrogoal mag zijn goaltje meepikken. Anderlecht stevent op haar eigen record (6-0 op de eerste speeldag) af. Paars-wit staat nu al vier doelpunten voor op een mak Roeselare.
66

Goal
Vijf minuten na zijn eerste doelpunt prikt Jestrovic vanop elf meter zijn tweede bal van de avond tegen de netten. De forfait-score is rond, het record dreigt gebroken te worden.
80

Goal
De ex-Buffalo kan op tien minuten van het einde nog de eerredder scoren. Anderlecht lijkt na alle wissels in het slotkwartier een beetje in slaap gevallen, en zal dan ook niet te zwaar tillen aan de tegentreffer.