Herbeleef Anderlecht - Roeselare (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Anderlecht en Roeselare live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
Zitka keert sneller dan verwacht terug in doel. Schollen verhuist weer naar de bank. Voorin behoudt Vercauteren het vertrouwen in Mpenza aan de zijde van Tchité. Bij Roeselare ontbreken de geschorste De Vleeschauwer en de gekwetste Oyen. De bezoekers haalden uit nog maar 1 op 18.
1
Malki mag doorgaan op rechts, maar zijn laag voorzet-schot is ongevaarlijk.
5
In de eerste minuten is het duidelijk dar Roeselare zicht niet zomaar gaat laten opzij zetten

Goal
Doelpunt van Mbark Boussoufa (Onbekend Onbekend)

12

Goal
Doelpunt van Sebastien Dufoor (Onbekend Onbekend)

14
Mooie zweefsprong van Sierens op de poging van Mpenza
16
Poging van alweer Mpenza wordt in hoekschop verwerkt door Sierens, maar die kans gaat verloren voor Anderlecht
19
Een mooie poging op de voorsprong via een hoekschop die rakelings naast wordt gekopt
25
Het is voorlopig een evenwijdige partij, waarin Roeselare zeker niet moet onderdoen voor de tweede in de stand
27
Anderlecht heeft het zeer lastig tegen een goed georganiseerd Roelselare
27
Zwakke poging van Dufoor gaat over het stadion
28
De Sint ziet voorlopig een wedstrijd, waarin beide ploegen evenveel balbezit hebben en zoeken naar openingen
28

Goal
Doelpunt van Mbo Mpenza (Onbekend Onbekend)

Rust
We gaan rusten met 2-1 voor Anderlecht. Er werd goed over en weer gespeelt. Al na 10 minuten stond het 1-0 via een onrechtstreekse vrije trap van Boussoufa, maar doordat Sierens de bal nog aanraakte werd het doelpunt goedgekeurd. De reactie mocht tellen, een minuut later stond het gelijk. Hoekschop Roeselare en het was Dufoor die de bal inkopte. Anderlecht was echter niet aangeslagen en moest lang zoeken naar de voorsprong. Die kwam er dan ook via Mpenza die mooi werd vrijgespeelt door Boussoufa. 2-1, maar de wedstrijd is nog niet gespeelt.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.