Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Het Kuipje
Westerlo met het kleinste verschil
Anthony Van der Planken

Westerlo - Moeskroen was een duel dat er nog maar weinig toe deed. Beide ploegen hebben niets meer te winnen of te verliezen dit seizoen. Uiteindelijk won Westerlo de partij met 1-0.

Westerlo moest afrekenen met verschillende blessures en schorsingen en bracht daardoor een onuitgegeven elftal tussen de lijnen. De wedstrijd begon vrij gelijkopgaand. Het duurde echter een vol halfuur eer de toeschouwers de eerste echt grote kans te zien kregen. Dirar probeerde met een lobje doelman Volders te verschalken, maar die laatste kon nog net op tijd terugkeren. Enkele minuten later was het dan toch raak. Moses Adams zette de bal tot bij Dieter Dekelver, die klopte Volders met een lobje. De 1-0 was ook de ruststand.

Westerlo was de betere ploeg in de tweede helft, maar wist geen tweede keer te scoren. Twintig minuten voor het einde moest Ntuka gaan douchen. Moeskroen kon echter niet profiteren, op enkele kopkansjes na zat de gelijkmaker er niet in. 1-0, Westerlo nestelt zich daarmee iets steviger in de subtop.