Volg de match tussen STVV en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

Club Brugge heeft geen al te beste reputatie uit tegen Sint-Truiden, en moet nu weer naar de Hel van Staaien. De drie punten zijn voor beide ploegen zeer welkom.
Sint Truiden: Deelkens Bart, Debroux Sander, Hayen Nicky, Mulemo Landry, Vanczak Vilmos, Chimedza Cephas, Hendrikx Marc, Peeters Rocky, Simaeys Jeroen, Munyaneza Henri, Van Houdt Peter.
Club Brugge: Stijnen Stijn, Clement Philippe, Klukowski Michaël, Maertens Birger, Priske Brian, Blondel Jonathan, Daerden Koen, Englebert Gaetan, Vermant Sven, Balaban Bosko, Salou Ibrahim.
Munyaneza kopt over op een hoekschop van Sint-Truiden.
Klukowski zet voor tot bij Salou, maar die begaat een duwfout.
10
Debroux schiet naast het doel van Stijnen.
16
De partij is gelijkopgaand en enkel STVV kon al wat dreigen. Tot nu toe overleeft Club Brugge nog in de hel van STVV: 0-0 na het eerste kwartier
18

Goal
Doelpunt van Henri Munyaneza (Onbekend Onbekend)
Het staat 1-0 voor Sint-Truiden! Henri Munyaneza scoort zijn tweede van het seizoen en Club Brugge is op achtervolgen aangewezen. Jonathan Blondel leed balverlies en is verantwoordelijk voor dit doelpunt
22
Balaban krijgt een kans maar twijfelt te lang. Chimedza werkt weg. De daaropvolgende corner levert niets op.
23
Balaban kreeg vrijheid op de rand van de zestien en trapt vervolgens naast.
24
Club Brugge heeft nu het veldoverwicht en gaat op zoek naar de gelijkmaker. Sint-Truiden moet gaan verdedigen.
27
Daerden wordt neergehaald door Van Houdt, maar Peter komt er zonder kaart van af.
30
Het slotkwartier van de eerste helft is ingegaan en het staat nog altijd 1-0 voor Sint-Truiden. Club Brugge kan even niet veel terug doen.
31
Salou kreeg vanuit een moeilijke positie een schietkans. Hij trapte op Bart Deelkens.
32
De daaropvolgende corner valt plots voor de voeten van Blondel, maar opnieuw een schitterende redding van Deelkens.
33

Goal
Doelpunt van Ibrahim Salou (Onbekend Onbekend)
Na die mooie redding van Deelkens kreeg Brugge opnieuw een corner en Salou kan de bal scoren. De stand is terug in evenwicht!
36
Balaban kon weer op doel af, maar hij tikte de bal naast. Bij deze actie botste Balaban ook tegen Deelkens.
43
Het staat nog steeds 1-1. De partij is terug gelijkopgaand en het is weer wachten op doelkansen. Club Brugge heeft het meeste balbezit.
44
Jeroen Simaeys mist een grote kans. Klukowski trapte half naast de bal waardoor de bal klaar kwam te liggen voor Simaeys, maar die kon moeilijk de bal raken en miste dus.

Scheidsrechter
Rust
De stand aan de rust is 1-1. Sint-Truiden had in de slotminuut van de eerste helft nog de ultieme kans om op rozen te zitten aan de rust. Beide ploegen mogen niet klagen, en de stand is terecht.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen. Er zijn geen wissels doorgevoerd.
47
In het begin van de tweede helft vooral slordige passes. Het wedstrijdniveau daalt...
49
Balaban trapt op Deelkens. De doelman van STVV had geen probleem met dit schot.
51

Goal
Doelpunt van Vilmos Vanczak (Marc Hendrikx)
Vanczak scoort een vrije trap. Club Brugge moet weer gaan achtervolgen.
57
 Gele kaart voor Jonathan Blondel
Geel voor Blondel na late tackle op Simaeys
64
 Gele kaart voor Vilmos Vanczak

65
Sint-Truiden kan momenteel de bezoekers nog opvangen, maar de vraag is hoelang dit niveau kan worden volgehouden.
67
Englebert kan van dichtbij trappen. Opnieuw een mooie redding van Bart Deelkens
71
Deelkens pakt een botsende bal van Balaban.
75
Club Brugge drukt en gaat duidelijk op zoek naar de gelijkmaker. Sint-Truiden moet proberen om nog een kwartier aan deze druk te weerstaan.
77
Sishuba in de plaats van Van Houdt.
78
Blondel gaat er uit en Yulu Matondo komt erin. Ferrera gaat mee op zoek naar de gelijkmaker.
84

Goal
Doelpunt van Philippe Clement (Onbekend Onbekend)
Club Brugge vocht goed terug en het resulteert in de gelijkmaker van Philippe Clément! 2-2. Wat zal er nog gebeuren in deze partij?
86
Een spannende slotfase in de hel van Staaien. Blijft het 2-2 of neemt één van beide ploegen alsnog de drie punten?
87
Sishuba in één tijd, sneller dan Klukowski, maar de bal gaat een metertje naast. Eindelijk nog eens een doelkans voor Sint-Truiden. Bijna 3-2.
89
Het ziet er niet meer naar uit dat er een vijfde goal in deze partij zal vallen.
90
Sishuba trapt de bal over. Dit was waarschijnlijk de laatste kans op de 3-2.
90
Er komen 2 minuten bij
91
Nog een vrije trap voor Club Brugge met nog anderhalve minuut te gaan. Wordt dit de 2-3?
92

Goal
Doelpunt van Bosko Balaban (Onbekend Onbekend)
Ongelofelijk!!! De vrije trap wordt rechtstreeks binnengetrapt door Bosko Balaban. Wat een spannend slot van deze wedstrijd! Balaban scoort in de 92ste minuut de 2-3!