Herbeleef Bergen - Standard (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Bergen en Standard live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
Standardcoach Michel Preud'homme laat Milan Jovanovic en Olivier Renard op de bank. Ze krijgen dus nog wat extra rust.

Standard kan weer vijf punten uitlopen op Club Brugge, de dichtste achtervolger. De Rouches moeten dan wel de Waalse derby tegen Bergen winnen. Bergen heeft nog maar acht punten en kan een zege dus goed gebruiken. Standard kan weer rekenen op een fitte Milan Jovanovic.
Bergen: Berthelin Cedric, Duarte Adriano, Jay Frédéric, Nibombe Daré, Mirri Roberto, Dalmat Wilfried, Cordaro Alessandro, Nicaise Benjamin, Ragued Hocine, Landu Tubi Christian, Roussel Cédric.
Standard: Espinoza Rorys Aragon, Camozzato Marcos, Dante Bonfim, Onyewu Oguchi, Sarr Adama Mohumad, Fellaini Marouane, Toama Salim, Witsel Axel, Defour Steven, De Camargo Igor, Mbokani Dieumerci.
1
De wedstrijd is begonnen.
2
Bergen krijgt al meteen een uitstekende kans. Landu Tubi heeft de bal enkel maar binnen te tikken, maar hij besluit naast.
3
De Camargo neemt de bal mee en trapt dan onbesuisd over.
4
Opnieuw dreigt Bergen. Dalmat zet zich door en trapt naar doel: Espinoza duwt in hoekschop.
5
Weer een prima kans voor Bergen: Dalmat kopt en Espinoza redt in twee keer. De thuisploeg had al op voorsprong kunnen en moeten staan.
6
Ragued trapt nu weer naar doel. Bergen blijft voor dreiging zorgen.
10
Roussel komt voor Espinoza, maar de keeper van Standard is goed uit zijn doel gekomen.
11
Nibombe kopt een hoekschop ongevaarlijk naast.
14
De storm van Bergen is wat gaan liggen.
22
Standard dwingt ondertussen zijn tweede hoekschop af. De leider heeft het evenwicht hersteld.
23
 Gele kaart voor Alessandro Cordaro

23
 Gele kaart voor Marouane Fellaini

30
Cordaro probeert het met een halve omhaal, maar Espinoza pakt.
39
De wedstrijd begon veelbelovend, maar nu is het eerder saai geworden. Standard wacht nog steeds op een eerste kans.
40
Daar is die eerste kans dan voor de Rouches. Toama trapt in één tijd, maar de bal wordt nog van de lijn gekeerd.

Scheidsrechter
Rust
De ruststand is 0-0. Bergen kreeg enkele prima kansen in het begin van de eerste helft. Nadien kwam Standard beter in de wedstrijd.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
De Camargo omzeilt doelman Berthelin, maar hij trapt dan in het zijnet.
46
De tweede helft is begonnen.
47
Een hoekschop van Bergen wordt door iedereen gemist. Standard komt hier goed weg.
49

Goal
Doelpunt van Igor De Camargo (Axel Witsel)
Igor De Camargo brengt Standard op voorsprong! Dante zet voor, Witsel kopt de bal door tot bij De Camargo en de Braziliaan duwt binnen: 0-1