Van Loo lijkt een zware klap te hebben na een contact met Dosunmu. Hij kan wel weer verder spelen.
Losada schiet, maar de bal gaat in hoekschop via Van Loo.
39
Roeselare graakt een beetje van zijn stuk.
44
Bijna G. Beerschot met het 2de doelpunt. Loasada probeerde terug te leggen, maar de bal werd onderschept.

Scheidsrechter
Rust
Het is rust ! De wedstrijd startte fel, maar na het doelpunt van Monteyne graakte de wedstrijd in een slop. Hopelijk brengt de 2de helft meer.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

46
Roeselare voert bij het begin van de tweede helft meteen 3 wissels door en wil aanvallender gaan spelen.
52

Goal
Doelpunt van Tosin Dosunmu (Onbekend Onbekend)
Tosin Dosunmu kan centraal alleen op Biebauw afgaan en maakt er 2-0 van.
58
Beerschot controleert het gebeuren en trekt geregeld richting Biebauw, maar tot echte doelkansen komt het niet.
59
Dan toch een schot vanop 20 meter van Losada, maar Biebauw pakt.
61
Strafschop voor Beerschot na een fout op Losada.
62
Biebauw pakt echter de strafschop van Ederson.
62
Dheedene trapt na een hoekschop de bal in het zijnet.
63
 Gele kaart voor Benjamin Lutun

65
De bal komt tussen Dissa en Akgül die beide twijfelen en Steppe komt tussen.
69
Het publiek begint wederom te roepen op Vincenzo Verhoeven.

74
Malki trapt van op 10 meter richting doel, maar te zwak en Biebauw kan pakken.
77
Verhoeven lobt de bal over Biebauw in doel, maar er was reeds gefloten voor buitenspel.
80
Dissa kapt zich vrij en trapt op doel, maar Steppe pareert. De actie is nog niet afgelopen en Steppe lost een voorzet, maar zonder gevaar.
83
King zondert Malki alleen voor doel af, maar die schiet de bal in het zijnet.
83
Vervangen Sabah Sanharib Malki
Ingevallen Jurgen Cavens

85
Verhoeven knalt voorlangs.
89
Roeselare krijgt twee hoekschoppen op rij, maar slaagt er niet in Steppe aan het werk te zetten.
90
Germinal Beerschot wint verdiend met 2-0 dankzij doelpunten van Martijn Monteyne en Tosin Dosunmu.