Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Herbeleef Germinal Beerschot - FCV Dender EH (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Germinal Beerschot en FCV Dender EH live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Germinal Beerschot gaat voor de negende zege op rij. Ook FC Dender is goed bezig in de competitie. Wie moet nog eens een nederlaag slikken of wordt het een gelijkspel?
Germinal Beerschot: Colman Gustavo, Dheedene Didier, Dosunmu Tosin, Losada Hernan, Malki Sabah Sanharib, Monteyne Martijn, Monteyne Pieterjan, Steppe Kenny, Tormena Ederson, Van Dooren Kurt, Wamfor Justice.
FCV Dender EH: Dufoor Sebastien, De Petter Steven, De Pever Dan, De Storme David, Derijck Timothy, Filipovic Predrag, Iribarren Gabriel, Malfait Dieter, Munyaneza Henri, Neva Samuel, Sylla Norman.
00:00

1
De wedstrijd is begonnen.
3
Steppe duwt een bal van Sylla in hoekschop.
12
Weer zorgt Sylla voor dreiging, maar Steppe redt. Dender is de betere ploeg.
19
Malki kan net niet bij de bal. Germinal Beerschot komt beter in de wedstrijd.
26
De druk van Germinal Beerschot houdt nu aan.
29
 Gele kaart voor Daan De Pever

33
Dosunmu krijgt een prima kans, maar zijn kopbal belandt naast de paal buiten. Wat een voorzet van Malki ook!
41

Goal
Doelpunt van Sabah Sanharib Malki (Onbekend Onbekend)
Malki straft geklungel in de defensie van Dender af en met een lobje brengt hij Germinal Beerschot op voorsprong: 1-0

Scheidsrechter
Rust
Germinal Beerschot gaat toch met een voorsprong de rust in. Dender deed nochtans goed mee in de eerste helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.