Stadion: Stayen

Herbeleef STVV - Sporting Lokeren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen STVV en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Na de nederlaag van Bergen kan Sint-Truiden een goede zaak doen in het klassement. De Limburgers verwelkomen tegen Lokeren Pieter Collen en Mario Cantaluppi. Bij Lokeren staat Frederic Dupré in de ploeg, Omar Golan kampt nog met een conditionele achterstand.
Sint Truiden: Cantaluppi Mario, Chimedza Cephas, Coulibaly Adamo, Debroux Sander, Delorge Peter, Gobec Sebastjan, Hayen Nicky, Mignolet Simon, Peeters Rocky, van Dessel Kevin, Collen Pieter.
Lokeren: Camara Mbaye Aboubacar, Carevic Mario, Carlos Pinto Chaves Joao, Doll Olivier, Dupré Frederic, El Mouataz Hassan, Lazic Jugoslav, M'Bayo Marcel, Overmeire Killian, Tambwe Patiyo, Tiko Tshilola Tshinyama.
1
De wedstrijd is afgetrapt.
4

Goal
Doelpunt van Patiyo Tambwe (Marcel Mbayo)
Patiyo Tambwe kopt het openingsdoelpunt voorbij Mignolet op een voorzet van Marcel Mbayo.
10
Sint-Truiden probeert het tij te keren, maar een kopbal ven Peeters wordt door Doll van de lijn gewerkt.
22
Sint-Truiden blijft de gevaarlijkste ploeg, maar staat wel 0-1 achter. Delorge zag zijn schot over doel gaan. Andere aanvalsgolven van de thuisploeg worden goed afgehouden.
27
 Gele kaart voor Adamo Coulibaly
Coulibaly probeert de bal in doel te werken, maar Coulibaly is Mardona niet en krijgt de gele kaart onder de neus geduwd.
32
Peeters is opnieuw dichtbij een doelpunt, maar deze keer komt de aanvaller een schoenmaat te kort op de voorzet van Chimedza.
38
 Gele kaart voor Sander Debroux

42
De kansen blijven komen voor Sint-Truiden. Lazic gaat onder de bal door, maar Chimedza kan voor een leeg doel niet scoren. Twee minuten eerder kreeg Coulibaly een kansje, maar hij schoot te zwak op Lazic.

Scheidsrechter
Rust
Sint-Truiden krijgt de kansen, maar het is Lokeren dat na 45 minuten op voorsprong staat. Tambwe zorgde voor de enige treffer voor rust.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal is weer aan het rolen gebracht op Staaien.
46
Vervangen Cephas Chimedza
Ingevallen Peter Van Houdt

Peter Van Houdt is tijdens de rust Cephas Chimedza komen vervangen.
54
Vrije trap Overmeire. Metertje over doel van Mignolet.
57
Overmeire opnieuw, maar deze keer schiet hij de bal in de handen van Mignolet.
60
Op de paal! Sander Debroux schiet van op de rand van het strafschopgebied. Lazic is geklopt, maar de paal brengt redding. Coulibaly mist in de herneming.
60
 Gele kaart voor Frederic Dupré

68

Goal
Doelpunt van Sander Debroux (Onbekend Onbekend)
Acht minuten geleden trof hij nog de paal, maar nu is het wel raak. Sander Debroux brengt STVV op gelijke hoogte.
70
Joao Carlos krijgt de kans op de 1-2, maar de Braziliaan tikt voor een lege kooi naast.
76
Vervangen Kevin van Dessel
Ingevallen Kris Buvens

88
STVV blijft op zoek gaan naar de winnende treffer, maar Van Houdt en Buvens lopen in elkaars weg en ontnemen zichzelf de kans op een doelpunt.