Westerlo kan tegen FC Brussels nog niet rekenen op Lukas Zelenka, die nog niet speelgerechtigd is. Bij Brussels staan er met Andic, Kouyaté en Landu Tubi drie nieuwkomers aan de aftrap.
Westerlo: Corstjens Wouter, De Winter Yves, Dekelver Dieter, Delen Jef, Dirar Nabil, Evens Bernt, Farssi Rachid, Sarki Emanuel, Van den Eede Bart, Van Imschoot Tom, Vanaudenaerde Günther.
FC Brussels: Andic Marko, Cordier Michaël, Gorius Julien, Gueye Moussa, Haydock Alain, Kargbo Sydney, kouyaté cheiko, Landu Tubi Christian, Lutula Jean-Paul Eale, Owona Dieudonné, Peto Zoltan.
De wedstrijd is afgetrapt.
1

Goal
Doelpunt van Julien Gorius (Onbekend Onbekend)
We zijn nog maar pas bezig en het is al 0-1. Gorius tikt het openingsdoelpunt voorbij De Winter
3

Goal
Doelpunt van Bart Van den Eede (Emanuel Sarki)
Drie minuten ver en het is al 1-1. Van den Eede kopt een voorzet van Sarki mooi voorbij Cordier.
7

Goal
Het feest blijft duren. Zeven minuten ver en het is al 1-2. Gorius trapt vanop de stip zijn tweede doelpunt van de avond binnen.
10

Goal
Doelpunt van Bart Van den Eede (Nabil Dirar )
Het kan niet op in Het Kuipje. Bart Van den Eede maakt het vierde doelpunt van de avond. Hij kopt een vrije trap voorbij Cordier. De assist kwam deze keer van de voet van Dirar.
30
Vier doelpunten na tien minuten, maar daarna valt de machine stil. Westerlo en Brussels verdelen voorlopig de punten.
30
 Gele kaart voor Cheikhou Kouyate

36

Goal
Doelpunt van Bernt Evens (Nabil Dirar )
De allernieuwste aanwinst van Club Brugge brengt Westerlo voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Evens kopt een vrije trap over de uitkomende Cordier in de netten.
39

Goal
Doelpunt van Nabil Dirar (Onbekend Onbekend)
Het doelpuntenfestival gaat verder in Het Kuipje. Marko Andic speelt slecht terug op Cordier. Dirar neemt het cadeautje met dank aan en zet de 4-2 op het scorebord.
44
Westerlo wil nog een strafschop na een fout van Owona op Dekelver, maar Saadouni legt de bal niet op de stip. Geen 5-2 dus voor Westerlo.

Scheidsrechter
Rust
Spektakel in Het Kuipje. Brussels komt tot tweemaal toe op voorsprong, maar staat na 45 minuten wel 4-2 achter tegen Westerlo.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Westerlo en Brussels zijn opnieuw aan hun wedstrijd begonnen.
51

Goal
Doelpunt van Bart Van den Eede (Rachid Farssi)
Zevende doelpunt van de avond in Westerlo. Bart Van den Eede tikt een voorzet van Farssi, die met een mooie actie de aanval op gang zette, makkelijk binnen: 5-2. Boeken dicht voor Brussels.