Beide ploegen zijn begonnen aan de jacht naar de eerste punten.
4
Nog geen grote kansen. Het is momenteel nog wachten op een eerste poging.
12
Nog steeds 0-0, maar beide ploegen spelen wel zeer aanvallend. De beste kans was tot nu toe voor Moeskroen. Tomou schoot onbegrijpelijk naast.
17
De bezoekers blijven goed voetbal brengen in een sfeervol Staaien.
22
 Gele kaart voor Steve Dugardein
De eerste gele kaart van de wedstrijd is een feit. Dugardein is de 'winnaar'.
27
Het is nog altijd wachten op de eerste kans van de thuisploeg.
32
We hadden het eerder moeten zeggen want Milenkovic kopt iets over het half uur net naast.
34
 Gele kaart voor Stijn Vreven
Ook Sint-Truiden heeft zijn eerste kaart beet. Vreven gaat in het boekje
36
Ook Peeters kan dreigen, maar de voet van Moeskroen-doelman Volders kan de bal afblokken.
44
Op slag van rust was het bijna 1-0, maar Coulibaly kreeg oog in oog met doelman Volders de bal niet tegen de netten.

Scheidsrechter
Rust
Nog steeds 0-0 op Staaien. Vooral de thuisploeg mag daar best tevreden mee zijn. Moeskroen was tijdens het eerste half uur de betere ploeg, maar gaandeweg kwam Sint-Truiden beter in de wedstrijd.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is van start gegaan. Krijgen we nu wel doelpunten te zien?
48
Sint-Truiden is beter uit de kleedkamers gekomen. Het neemt nu meer initiatief en gaat op zoek naar een doelpunt.
51
Coulibaly gaat op Volders af en omspeelt de doelman, maar zijn schot wordt van de lijn geveegd door Charlet.
53
Een doelpunt hangt in de lucht voor de thuisploeg. Het drukt Moeskroen al vijf minuten tegen de eigen rechthoek.
60

Goal
Doelpunt van Bertin Tomou (Onbekend Onbekend)
Uit het niets komt Moeskroen op voorsprong. Tomou brengt de bezoekers op voorsprong.
63
Moeskroen neemt na het doelpunt opnieuw het initiatief over. Custovic schiet bijna de 0-2 binnen, maar zijn poging ging tegen de lat.