Bergen: Herpoel Frédéric, Jay Frédéric, Mirri Roberto, Brahami Mohammed Fadel, Duarte Adriano, Okkonen Antti, Cordaro Alessandro, Nicaise Benjamin, Ragued Hocine, Roussel Cédric, Stolica Ilija.

Doelpunt van Mohammed Fadel Brahami (Benjamin Nicaise)
Brahami knalt een voorzet van Nicaise voorbij Lazic: 0-1 voor Bergen.
Carevic kopt op de paal. Hier was Lokeren dicht bij de gelijkmaker.
16
Okkonen haalt uit, Lazic redt.
33
De thuisploeg zoekt openingen, maar krijgt nauwelijks kansen tegen een goed georganiseerd Bergen.
40
Bergen beperkt zich nu enkel nog tot het verdedigen van de voorsprong.

Scheidsrechter
Rust
Lokeren zal het in de tweede helft moeten doen. Aan de rust staat het 0-1 achter.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
49

Goal
Doelpunt van Adriano Duarte (Mohammed Fadel Brahami)
Net als in de eerste helft scoort Bergen ook vroeg in de tweede helft: 0-2 voor de bezoekers.

Goal
Doelpunt van Mario Carevic (Onbekend Onbekend)
Carevic scoort met een heel knap afstandschot. Lokeren zit weer in de wedstrijd.
63
 Gele kaart voor Antti Okkonen

67
De thuisploeg slaagt er niet in om zich door te zetten.
67
Vervangen Benjamin Nicaise
Ingevallen Daré Nibombe

76
Lokeren komt nu toch steeds meer aan het doel van Bergen. Valt de gelijkmaker nog?