Stadion: Stade Charles Tondreau

Herbeleef Bergen - Zulte Waregem (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Bergen en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vanavond is er live voetbal op voetbalkrant.com de strijd tussen Bergen en Zulte Waregem. Bij Zulte Waregem keert Buysse terug uit zijn schorsing. Hieronder vind je alvast de opstelling van vanavond. Scheidsrechter De Bleeckere fluit vanavond de wedstrijd.
Bergen: Herpoel Frédéric, Duarte Adriano, Jay Frédéric, Nibombe Daré, Brahami Mohammed Fadel, Cavalli Johan, Dalmat Wilfried, Nicaise Benjamin, Okkonen Antti, Ragued Hocine, Dahmane Mohamed.
Zulte Waregem: De Vlieger Geert, Buysse Bart, D'Haene Karel, Reina Loris, Van Steenbrugghe Lander, Van Zundert Bart, D'Haemers Nathan, Meert Stijn, Roelandts Kevin, Van Nieuwenhuyze Ludwin, Leye Mbaye.
1
We zijn van start.
2
Eerste keer gevaar van de bezoekers. Schot van D'Haene geraakt niet tussen de palen.
3
Overtreding van De Vlieger op Dalmat, hij kon niet anders dan ingrijpen en penalty.
4

Goal
Doelpunt van Mohamed Dahmane (Onbekend Onbekend)
Vroeg in de wedstrijd is het al 1-0 voor Bergen. De Vlieger kiest de juiste hoek maar geraak niet goed bij de bal.
6
Bij Bergen zijn ze zeer hevig gestart. Duarte kopt een vrije trap prachtig richting de grond maar De Vlieger stond er via een prachtige reflex om de bal uit zijn doel te houden.
8
Bergen laat de bal rond gaan en neem de leiding over de match.
13
De wedstrijd is wat afgezwakt.
15
Het eerste kwartier is voorbij. Bergen heeft een snelle start genomen met een doelpunt door een fout van doelman De Vlieger.
18
Het tempo is wat minder maar Bergen blijft de baas. Zulte Waregem maakt veel fouten en kan dus de druk van Bergen moeilijk tegen houden.
23
De wedstrijd is goed begonnen maar na lange tijd laat Zulte Waregem zich eens zien. Buysse kan goed richting het strafschopgebied lopen maar Herpoel neemt de bal.
28
 Gele kaart voor Lander Van Steenbrugghe
Foutief stoppen van Nicaise levert de middenvelder geel op. Hij mag de volgende wedstrijd op zijn buik schrijven. Hij is geschorst.
33
 Gele kaart voor Adriano Duarte

34
Zulte Waregem kon bijna profiteren na een weg schuiver van Nibombé maar Herpoel kan Roelandts afstoppen.
40
Nog vijf minuten tot de rust.
41
De weersomstandigheden zijn verslechter. Momenteel is het aan regenen en dat maakt het tempo lager.
43
 Gele kaart voor Mohammed Fadel Brahami

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft zit erop. Zulte Waregem heeft niets laten zien deze helft en het wedstrijd tempo is zeer laag. Bergen kon vroeg op voorsprong komen door een overtreding van De Vlieger. Penalty werd goed binnen getrapt door Dahmane.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn vertrokken voor de komende 45 minuten.
46
Vervangen Lander Van Steenbrugghe
Ingevallen Tim Matthys

48
Na de rust is Zulte Waregem beter uit de kleedkamers gekomen maar de eerste kans is toch voor Bergen maar Cavalli mis trapt zich.
51
D'Haemers kan goed afleggen voor Leye die in één tijd recht op doel trapt en zijn schot gaat richting de kruising waar Herpoel zijn netten schoon houdt.