Stadion: Stayen

Herbeleef STVV - Roeselare (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen STVV en Roeselare live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vanavond spelen de kanaries thuis tegen Roeselare. Voor de Limburgers staat er vandaag maar 1 woord in het woordenboek en dat is Winnen! STVV moet enkele spelers missen waaronder Collen en Debroux vanwege ze geschorst zijn. Hayen en Van Houdt staan wel aan de aftrap voor Dennis Van Wijk. Bij Roeselare zullen ze het zonder Akgül moeten doen. Scheidsrechter van de wedstrijd is Frederik Geldhof.
Sint Truiden: Mignolet Simon, Hayen Nicky, Cantaluppi Mario, Chimedza Cephas, Dreesen Timothy, Peeters Rocky, Gobec Sebastjan , Delorge Peter, Buvens Kris, Van Houdt Peter, Pospisil Michal.
Roeselare: Sierens Jurgen, Oliseh Azubuike, Mirvic Damir, Vaesen Daan, Thompson Kenny, De Vleeschauwer Koen, Tanghe Stefaan, Hermach Adil, El Araichi Chemcedine, Kpaka Paul, Van Loo Anthony.
00:00
 Gele kaart voor Jeroen Appeltans

1
De wedstrijd is door Roeselare op gang getrapt.
3
Eerste keer Roeselare waar Kpaka zijn schot in het zijnet belandt.
7
Het eerste doelpunt is gevallen voor STVV maar het feest gaat niet door Van Houdt stonden buitenspel. De score blijft 0-0
10
STVV gaat opzoek naar de drie punten en Roeselare kijkt de kat uit de boom voor een counter.
15
Weinig kansen voor beide ploegen al blijft STVV de leiding hebben over de match.
21
Roeselare kwam de laatste paar minuten beter in de wedstrijd maar dat is weer verleden tijd. De Limburgers hebben de ene hoekschop achter de anderen. Hoelang zou het nog duren voor er een doelpunt valt.
26
Van Houdt kan zeer hard op doel knallen maar de bal wordt in hoekschop gewerkt. De hoekschop levert geen gevaar buiten een goede kopbal van Pospisil.
32
 Gele kaart voor Chemcedine El Araichi

33
 Gele kaart voor Sebastjan Gobec

36
STVV maakt veel foute passen maar ze blijven ruim in balbezit.
41
Oliseh maakt een duidelijke overtreding maar bij de Limburgers krijgen geen penalty.
43
Peeters kan op doeltrappen maar zijn schot gaat er niet in.

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft zit erop. De Kanaries spelen een zeer goede wedstrijd maar de bal wilt niet in de netten. Roeselare heeft enkele minuten kunnen goed voetballen voor de rest hebben ze STVV moeten laten komen en het doel te verdedigen. Sint Truiden wilt de drie punten thuis houden.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De Limburgers hebben de tweede helft opgang getrapt.
52
Kpaka kan een bal knap op doel trappen maar wordt nog net voor de lijn uit doel gehouden. De bezoekers kwamen hier bijna op voorsprong.
54
 Gele kaart voor Adil Hermach

55
STVV was veel gretiger in de eerste helft.
56
Schot van De Vleeschauwer gaat maar net naast het doel.
57
 Gele kaart voor Timothy Dreesen

60

Goal
Doelpunt van Kenny Thompson (Onbekend Onbekend)
Slecht nieuws voor de thuisploeg. Roeselare komt op voorsprong na een zware fout van Mignolet. Roeselare staat niet echt verdiend op voorsprong.
63
Vervangen Paul Kpaka
Ingevallen Mahamadou Mama Dissa

Kpaka gaat geblesseerd van het veld.
65
STVV zet alles op alles nu voor de gelijk maker.

80
Het wilt maar niet lukken voor Sint Truiden. Als ze nog een punt willen pakken zal het nu toch moeten gaan gebeuren.
84
 Gele kaart voor Peter Van Houdt

85
 2e gele kaart voor Anthony Van Loo

85
Van Loo mag zich vijf minuten voor tijd gaan douche. Hij kreeg zijn 2de gele kaart van de wedstrijd.