Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Herbeleef Standard - Germinal Beerschot (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Standard en Germinal Beerschot live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Leider Standard ontvangt Germinal Beerschot. Na het gelijkspel tegen hekkensluiter Sint-Truiden willen de Rouches weer aanknopen met de zege. Germinal Beerschot pakte vorige week in extremis nog een punt tegen AA Gent.
Standard: Camozzato Marcos, Dante Bonfim, De Camargo Igor, Defour Steven, Espinoza Rorys Aragon, Fellaini Marouane, Mbokani Dieumerci, Onyewu Oguchi, Sarr Adama Mohumad, Toama Salim, Witsel Axel.
Germinal Beerschot: Cavens Jurgen, Dheedene Didier, Dosunmu Tosin, Losada Hernan, Gyan Osei King, Monteyne Martijn, Monteyne Pieterjan, Nzelo-Lembi Hervé, Steppe Kenny, Tormena Ederson, Wamfor Justice.
00:00
De wedstrijd is begonnen.
00:00
Milan Jovanovic start op de bank bij Standard.
1
Dheedene blundert al, maar Mbokani kan niet profiteren.
5
Standard zet meteen druk op de defensie van Germinal Beerschot.
7
Een vrije trap van Toamo wordt met het hoofd gestreeld door Fellaini. De bal gaat naast.
11
Doelman Steppe moet zich reppen op een kopbal van Igor De Camargo.
21

Goal
Doelpunt van Tosin Dosunmu (King Gyan Osei)
Standard had de wedstrijd in handen, maar Germinal Beerschot klimt op voorsprong. Hij duwt een bal van King binnen: 0-1.
27
Standard lijkt toch wat aangeslagen na het doelpunt van Dosunmu.
28

Goal
Doelpunt van Marouane Fellaini (Salim Toama)
Fellaini brengt de stand weer in evenwicht. Hij kopt een vrije trap van Toama voorbij Steppe.
30
Steven Defour besluit naast.
35

Goal
Igor De Camargo maakt er verdiend 2-1 van. Hij kopt een voorzet van Dante binnen.
43
Standard heeft de wedstrijd volledig in handen.
44

Goal
Doelpunt van Axel Witsel (Onbekend Onbekend)
Witsel haalt uit en brengt Standard nog voor de rust op 3-1.

Scheidsrechter
Rust
Standard gaat met een comfortabele voorsprong de rust in. Nochtans had Dosunmu de bezoekers hoop gegeven met zijn doelpunt.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.