Volg de match tussen KV Mechelen en Bergen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
1
KV Mechelen - Bergen: 0-0
1
KV Mechelen opent met een schitterende aanval over rechts. Junker, in de ploeg in plaats van Destorme, kopt via een Bergens lichaam naast.
4
Mokulu heeft de juiste richting nog steeds niet gevonden. Hij schiet vanop de rand van de zestien hoog over.
6
KV vraagt een penalty voor een trekfout op Mokulu, maar krijgt die niet van Sam Loeman. De thuisploeg is wel zeker het beste gestart.
11
Rits krijgt een reprimade van Loeman voor een te late tackle, maar de kaarten blijven voorlopig op zak.
12

Goal
Doelpunt van Nicolas Timmermans (Onbekend Onbekend)
Rits trapt tegen Franquart en zo gaat de tweede own-goal tegen de netten.
15

Goal
Junker kopt een vrijetrap binnen maar staat inderdaad buitenspel.
18
 Gele kaart voor Shlomi Arbeitman

19
Nogal een lullige doelpoging van Mokulu die alles goed doet behalve de afwerking. Hij probeert de bal over de nog rechtopstaande Werner te lobben. Nogal onhandig...
23
Timmermans kopt hoog over. Het eerste 'doelgevaar' van de bezoekers.
27

Goal
Doelpunt van Tim Matthys (Noƫ Dussenne)
Arbeitman tikt op aangeven van Dussenne de 4-2 binnen, maar veel zoden zal het niet meer aan de dijk brengen, denken we.
28
Mokulu scoort bijna, maar treft de dwarsligger en in de herneming schiet Cordaro naast.
30

Goal
Doelpunt van Peter Franquart

31
 Rode kaart voor Richard Soumah
Soumah gaat door het lint en geeft Cordaro een duw omdat die in zijn weg staat. Loeman twijfelt niet.
32
 Gele kaart voor Alessandro Cordaro

33
Junker neemt de bal goed op de slof, maar Werner kan keren met de benen. Mechelen doet er alles aan om de voorsprong uit te bouwen.
36
Vervangen Nicolas Timmermans
Ingevallen Noƫ Dussenne

37
 Gele kaart voor Flavien Le Postollec

38
Werner houdt Matthys van de gelijkmaker. Maar wat mocht die gemakkelijk door de verdediging lopen.
41
 Gele kaart voor Pieterjan Monteyne
Monteyne krijgt zijn tweede geel voor een fout op Bateau en Bergen mag de match met negen afmaken.
41
De gele kaarten beginnen zich op te hopen.
45
We vragen ons af of Bergen de wedstrijd wel met tien zal eindigen, want ze vliegen er toch serieus in op bepaalde momenten. Dat zal Scifo niet bedoeld hebben met gezonde agressiviteit.

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - Bergen: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:50
Wat een eerste helft. Van bij de aftrap was er iets te zien. Goals, own-goals, kansen, rood en gele kaarten... alles zat er in.
46
Kan Bergen nog een vuist maken in deze tweede helft? Het lot van hun coach hangt er waarschijnlijk vanaf.
48

Goal
Weeral een afgekeurde goal. Deze keer van Diabang die te lang treuzelt om terug te keren.
53
Voorlopig niet zoveel actie als in de eerste helft. Al blijft KV wel de gevaarlijkste ploeg met al een paar kansen.
56
Vervangen Cristophe Diandy
Ingevallen Brice Ntambwe

58

Goal
Doelpunt van Benjamin Mokulu (Boubacar Dialiba Diabang)
Mokulu maakt zijn tweede van de competitie en waarschijnlijk eentje die zekerheid oplevert over winst. Schitterende pass met buitenkant voet van Rits naar Diabang die Mokulu voor doel de bal laat binnenglijden: uit het boekje.
63
Vervangen Boubacar Dialiba Diabang
Ingevallen Aleksandar Trajkovski

Trajkovski mag zijn debuut maken voor zijn thuispubliek.
71

Goal
Doelpunt van Mads Junker (Benjamin Mokulu)
Junker beslist op aangeven van Mokulu de wedstrijd helemaal. Het zal het vertrouwen van de Deen zeker deugd doen.