Spelen met wc-rollen vanavond Achter de Kazerne

Spelen met wc-rollen vanavond Achter de Kazerne
Foto: © SC

Vanavond wordt er met het sfeerplan de "Hel van Malinwa 2.0" gestart bij KV Mechelen. Daarbij zal het stadion gekleurd worden door ... wc-papier.

Opvallende keuze van de club om met wc-papier een deel van het nieuwe sfeerplan in werking te zetten. Speciaal voor de gelegenheid mogen de supporters een rood-gele wc-rol afrollen op het daartoe afgesproken moment. 

Op die manier zal het stadion letterlijk geel-rood kleuren. Dat is enkel mogelijk dankzij de veiligheidsdiensten, en dus geeft de club via haar website alvast enkele richtlijnen mee aan haar fans:

Gelieve de rollen te gooien op het afgesproken moment, geen rollen bijhouden
• Het is absoluut uit den boze om nog rollen te gooien tijdens of na de wedstrijd
• Let op met vuur, sigarettenpeuken niet weggooien aub
• Er zullen voldoende vrijwilligers op het veld staan om het papier na de actie van het veld te verwijderen
• Gebruik bij scheidsrechterlijke beslissingen het gezond verstand, gooien is sowieso geen goede oplossing en kost de club bij elk incident erg veel geld
• We rekenen op de sociale controle tussen de supporters, spreek mensen vriendelijk aan die zich niet houden aan de afspraken

KV Mechelen roept iedereen op om zich te houden aan deze afspraken. Het is immers alleen met de medewerking van alle supporters dat dergelijke acties in de toekomst nog zullen mogen plaatsvinden. We wensen iedereen alvast een fijn voetbalfeest toe!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties