Mokulu: "Was verrast door samenwerking met Junker"

Mokulu: "Was verrast door samenwerking met Junker"
Foto: © SC

Benjamin Mokulu amuseerde zich eindelijk in de spits bij KV Mechelen. Met Mats Junker naast zich voelde de Congolese Belg zich blijkbaar meer in zijn sas dan met Destorme achter hem.

De opluchting stond van het gezicht van Mokulu af te lezen. "Eindelijk", riep hij bijna uit. "Dit hadden we meer dan nodig. We moeten dit als referentiematch zien. We hebben vertrouwen getankt en hopelijk kunnen we daar woensdag in de beker nog een schepje bovenop doen."

De samenwerking met Junker was alvast een openbaring voor Mokulu. "We waren absoluut complementair. Toen ik afhaakte, ging hij diep en omgekeerd. Dat liep echt gesmeerd. En ik was er wel wat verrast door. Maar waarom zouden we niet tegen elke tegenstander zo kunnen spelen?", vroeg hij zich af.

"Ik heb er twee gescoord"

En Mokulu had ook nog een boodschap voor de statistiekenhouders. Toen we hem vroegen of zijn goal deugd deed, vroeg hij ons: "Dewelke?" De aanvaller vindt immers dat hij er twee maakte. "Die in de eerste goal mag je ook op mijn naam schrijven. Of wie ging je die goal soms geven?", vroeg hij ons nogal kribbig. "Ik heb die gescoord, dat die verdediger er nog aankwam, heeft er niets mee te maken." Wij hebben daarbij nogal onze bedenkingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties