Reactie Rits: "Het was van moeten!"

Rits: "Het was van moeten!"
Foto: © SC

Mats Rits mag dan wel (onterecht) aan de basis van een penalty gelegen hebben, maar de jonge middenvelder lijkt dit seizoen echt door te breken. Hij was al een lichtpunt in vorige wedstrijden en ook tegen Bergen bevestigde hij zijn vorm.

Een zucht van opluchting ging door de groep van Mechelen, want er stond echt wel druk op de ketel voor de thuismatch tegen Bergen. "We moesten hier vandaag de drie punten thuis houden", knikte Rits. "Voor onze supporters, want met 1 punt thuis waren die nog niet verwend en dat verdienen ze wel."

De penaltyfase dan, want veel leek er ons niet aan de hand. "Volgens mij ook niet. Ik raak hem niet! Met de hand? Daar heb ik zelfs nog niet aan gedacht. Als dat het geval was, dan heb ik het zeker niet gevoeld."

Rits lag daarnaast ook aan de basis van een own-goal. Een nogal bizarre, want het leek dat hij van in de kleine rechthoek de bal richting cornervlag ging trappen als het hoofd van Franquart niet in de weg gestaan had. "Iemand tackelde mij en daardoor ging mijn schot die richting uit. Misschien kan ik de goal toch nog opeisen", gekscheerde hij nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties