Volg de match tussen Antwerp en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

Antwerp - Club Brugge

15:16
Rusten op de Bosuil: 0-0 !
De eerste helft zit er op. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht.

Zondagmiddag de topper van de speeldag: Antwerp - Club Brugge. De thuisploeg start verrassend met Jelle Van Damme in de basis. De verdediger neemt de plaats in van Nazaryna. Ook bij Club Brugge enkele verrassingen. Zo starten Dennis en Openda vooraan. Dion Cools moet plaats nemen op de bank.
1
Antwerp-Club Brugge: 0-0
1
Club Brugge trapt af in helse sfeer!
We zijn er aan begonnen. Wat een helse sfeer op de Bosuil!
3
De bezoekers beginnen goed aan de wedstrijd en nemen de match meteen in handen.
4
Van Damme met een eerste knal, maar zijn schot gaat tegen een Brugse muur.
7
Een zenuwachtige start. Zoveel is duidelijk.
7
Van Damme kopt over!
Eerste kans van de wedstrijd. Van Damme kopt over het doel van Letica.
10
Club Brugge zoekt nog het juiste ritme. Vanaken en Vormer komen nog niet veel in het spel voor.
15
Van Damme komt heel goed weg na een zware tackle op Vormer. De verdediger van Antwerp krijgt zelfs geen geel.
19
Veel fouten in de eerste twintig minuten, maar dat hadden we zeker verwacht.
23
Weinig kansen, veel strijd op de Bosuil
Weinig kansen in de beginfase, maar vervelen doen we ons toch niet. Er valt genoeg te beleven.
25
Supporters van Antwerp halen het spandoek van 'Dood aan FCB' weer boven op de tribunes.
28
Antwerp gaf de vorige 2 wedstrijden nauwelijks iets weg en ook nu het eerste half uur nog geen schot tussen de palen van de bezoekers.
28
Twee corners op rij voor Club Brugge maar geen gevaar voor Bolat.
31
Openda met een knappe actie, maar krijgt dan de fout tegen. Lardot laat onbegrijpelijk doorspelen.
37
Dennis trapt zacht op doel, maar Bolat laat zich vangen en moet een corner toe staan.
38
Vanaken bijna met de 0-1 !
Bijna was daar de 0-1. Knappe opening gevonden, maar Vanaken komt Bolat tegen op zijn weg.
40
 Gele kaart voor Daniel Opare

43
Vrije trap op een gevaarlijke plaats, maar Vanaken trapt de bal over en naast. Daar zat meer in.
44
Wat een kans voor Antwerp, maar Bolingi trapt over. Gelukkig voor de spits was er ook nog de vlag van de grensrechter. Anders had dit een dure misser kunnen zijn.

Scheidsrechter
Rust
Antwerp - Club Brugge: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn opnieuw begonnen!
We voetballen terug op de Bosuil. Wie kan er met de drie punten aan de haal?
49
Hopelijk in de tweede helft meer kansen. Beide doelmannen kwamen nog niet echt in actie vandaag.
50
 Gele kaart voor Jelle Van Damme
Van Damme nu toch geel!
56
Veel beterschap krijgen we nog niet. Tien minuten ver en nog geen kans te bespeuren.
15:45
Borges komt centimeters te kort!
Borges komt centimeters te kort om de bal in doel te koppen. Daar zat meer in.
65
Al vier wedstrijd (het is natuurlijk nog niet gedaan) krijgt Antwerp geen doelpunt tegen. De verdedigers van Antwerp spelen weer een beresterke wedstrijd.
65

Goal
Doelpunt van Ruud Vormer (Lois Openda)
De supporters van Club Brugge mogen juichen. Vormer brengt zijn team op voorsprong. De eerste tegentreffer van dit seizoen voor Antwerp.
71
Snelle uitbraak Club Brugge, maar zwakke trap van Dennis.