Reactie Unaniem gevoel bij Club Brugge: "We konden nog drie dagen aan een stuk spelen zonder een doelpunt te incasseren"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht en Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 51 reacties
Unaniem gevoel bij Club Brugge: "We konden nog drie dagen aan een stuk spelen zonder een doelpunt te incasseren"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge vertrekt net als vorig seizoen met een punt op de Bosuil. Alleen was dat toen in vreugde en opluchting na de late comeback, nu glipte een zege uit de handen in de slotfase. De teleurstelling in het blauw-zwarte kamp is nu dus duidelijk een pak groter.

"We wisten op voorhand dat dit een moeilijke verplaatsing zou worden en dat is ook gebleken. Respect voor het punt, Antwerp kan dit seizoen ver geraken", begon Leko positief over de tegenstander, maar helemaal tevreden kon hij toch niet zijn.

"Dit zijn twee verloren punten. Onze organisatie stond goed en we hebben bijna niets weggegeven op counters en stilstaande fases. We konden zo nog drie wedstrijden spelen zonder een doelpunt te incasseren. Dat die gelijkmaker dan toch valt, is nu moeilijk te accepteren."

Hans Vanaken sprak op net dezelfde toon als zijn coach. "We wisten dat ze op de lange bal zouden spelen, maar daar kwamen zo goed als geen kansen van. Wij hadden nu ook geen karrevracht aan kansen, maar wel mogelijkheden", zei hij. "Bij die voorsprong dachten we ‘laat ze maar komen’, en dan valt die bal net slecht op een stilstaande fase. Heel jammer, want ik had het gevoel dat we nog een uur konden verderspelen zonder één kans weg te geven." 

Aanvoerder Ruud Vormer blikte dan weer terug naar het punt van vorig seizoen. "Natuurlijk zijn we nu minder happy. Nu zitten we met het gevoel dat er meer inzat, dat was vorig jaar niet het geval."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties