Reactie Brugse collega's over blunderdoelman Letica: "We verwijten hem niets" vs. "We zijn daardoor wel twee punten kwijt"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht en Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 26 reacties
Brugse collega's over blunderdoelman Letica: "We verwijten hem niets" vs. "We zijn daardoor wel twee punten kwijt"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen maximumscore meer voor Club Brugge. Blauw-zwart was nochtans op voorsprong gekomen tegen Antwerp, maar een blunder van doelman Letica kostte zijn ploeg twee punten. Zijn ploegmaats willen echter niet van een nieuw doelmannenprobleem zoals vorig seizoen spreken.

"Dat gebeurt nu eenmaal in voetbal. Ik geef ook slechte passes, een aanvaller zijn acties kunnen mislukken, een verdediger kan de bal verliezen. Alleen is dat voor een doelman sneller fataal", zei Hans Vanaken achteraf. "We verwijten hem niets."

Kapitein Ruud Vormer stak hem ook een hart onder de riem. "We moeten die jongen steunen. Natuurlijk maakt hij een fout, maar hij is nog jong. Volgende week tegen Anderlecht zal hij er wel weer staan."

Strengere Leko

Eigenlijk was het enkel coach Ivan Leko die iets strenger was. "We kunnen hem ofwel kapotmaken ofwel het gewoon accepteren omdat hij nog jong is en veel talent en een mooie toekomst heeft. Maar de realiteit is wel dat we door zijn fout twee punten verloren hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties