Aimé Anthuenis waarschuwt Club Brugge: "Hij zit in bloedvorm bij Antwerp"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 13 reacties
Aimé Anthuenis waarschuwt Club Brugge: "Hij zit in bloedvorm bij Antwerp"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Deurne-Noord telt men af naar de topper van deze namiddag tussen Antwerp en Club Brugge. Mits winst kan de Great Old over de landskampioen springen.

Club Brugge legde tot dusver een foutloos parcours af met 9 op 9. Ook Antwerp startte met een 7 op 9 sterk aan het seizoen en hield al drie keer op rij de nul. "De wedstrijd tussen Antwerp en Club Brugge wordt in een uitverkochte Bosuil ook een clash tussen twee trouwe en felle supportersclans", kijkt Aimé Anthuenis in De Zondag vooruit.

"Sportief kijken mekaar twee ploegen in de ogen die het in de seizoensstart zeer goed doen. Club Brugge heeft het echter steeds moeilijk op verplaatsing."

Supertalent Juklerod

Blauw-zwart kan maar beter een belangrijke pion neutraliseren. "Bij Antwerp zit Hairemans in bloedvorm. Club Brugge mag hem niet te veel ruimte geven want hij kan een actie maken en is erg gevaarlijk op vrije trappen", weet Anthuenis.

"Daarbovenop heeft Antwerp met de Noor Juklerod een supertalent op de linksachter aangeworven. De grote vraag is wel of ze aan de Bosuil doelman Bolat in Antwerpen kunnen houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties