Stadion: Bosuil

Herbeleef Antwerp - Zulte Waregem (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Antwerp en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Antwerp start voor het eerst dit seizoen met Refaelov en Buta in de basis. Hairemans start op de bank. Bij de bezoekers zitten Demir en Buffel op de bank.
1
Antwerp-Zulte Waregem: 0-0
2
We zijn begonnen
Zulte Waregem trapt de wedstrijd af.
3
Eerste kans van de wedstrijd. Buta knalt in de handen van Bossut.
5
 Gele kaart voor Ivo Rodrigues

7

Goal
Doelpunt van Lior Refaelov (Ivo Rodrigues)
Wat een knappe aanval van Antwerp. Refaelov komt alleen voor Bossut en knalt zelfzeker in doel.
7

Goal

10

Goal
Doelpunt van Dino Arslanagic (Jonathan Bolingi)
Wat is dit Antwerp sterk. Het staat na amper tien minuten al 2-0. Arslanagic krijgt veel ruimte in de grote rechthoek en trapt simpel voorbij Bossut.
15
 Rode kaart voor Damien Marcq
Het ziet er naar uit dat Zulte Waregem een dramatische avond gaat beleven. Het staat al 2-0 achter en moet nu ook nog met tien man verder na een stevige fout van Marcq.
15

18
De wedstrijd lijkt al voorbij te zijn voor de bezoekers. Met tien lijkt het een onmogelijke opdracht dit Antwerp nog te kloppen.
27

Penalty
Penalty voor Antwerp
Owusu gaat neer in de zestien en krijgt zijn strafschop.
27

Goal
Doelpunt van William Owusu
Wat een avond voor Antwerp. Owusu zet de strafschop om en zorgt zo voor 3-0.
34
 Gele kaart voor Lior Refaelov

34

41
Buta voorlangs!
Het was lang geleden dat er nog een kans viel. Buta krijgt veel tijd maar schiet voorlangs. De thuisploeg speelt de eerste helft rustig uit.
45+1
Antwerp gaat rusten met een knappe voorsprong!
De thuisploeg mag gaan rusten met een geruststellende voorsprong. Refaelov, Arslanagic en Owusu scoorden elks een doelpuntje; 3-0

Scheidsrechter
Rust
Antwerp - Zulte Waregem: 3-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

47
Arslanagic gaat met zijn been wel heel erg hoog met in zijn buurt Sylla, maar Boucaut fluit niet.
50
Owusu laat de 4-0 liggen!
Owusu laat de 4-0 liggen. Oog in oog met Bossut trapt hij naast.
53

Goal
Doelpunt van Davy De fauw (Hicham Faik)
Zulte Waregem komt op 3-1. De Fauw kopt knap voorbij Bolat.
57
Goede voorzet van Buta, maar Owusu mist zijn kopkans volledig.
59
Antwerp begint matig aan de tweede helft. Ondertussen beginnen enkele bankzitters zich warm te lopen. Mbokani is daar één van.
60
Owusu blijft de kansen de nek omwringen. Ook nu schiet hij naast terwijl Bolingi helemaal vrij stond.
61
Refaelov knalt op de paal!
Wat een match van Refaelov. Nu knalt hij staalhard op de paal. Antwerp vergeet de score verder te doen op lopen.
62

Goal
Doelpunt van William Owusu (Ivo Rodrigues)
Rodrigues met een geweldige actie. Owusu moet zijn voet er maar tegen zetten en zo is het 4-1.
66
Harbaoui kopt over na een voorzet van De Fauw.
68
Vervangen Jonathan Bolingi
Ingevallen Dieumerci Mbokani

Daar zijn de eerste minuten van Mbokani.
70
Wie zei dat Antwerp niet kon voetballen? De olé's galmen van de tribunes.
72
"En we spelen ze van het kastje naar de muur"
De supporters hebben er plezier in. De thuisploeg is oppermachtig en het liedje: "We spelen ze van het kastje naar de muur" is terecht.