Reactie Antwerp maakte heel veel indruk, maar De Decker, Bolat en Refaelov zagen nog één minpuntje en enkele werkpunten

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt en Dirk Pieters vanuit Deurne-Noord
| 8 reacties
Antwerp maakte heel veel indruk, maar De Decker, Bolat en Refaelov zagen nog één minpuntje en enkele werkpunten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De totaalwedstrijd? Wat Antwerp liet zien tegen een weliswaar zwak Zulte Waregem was mooi om zien. De perfecte wedstrijd? Diverse spelers en T2 Wim De Decker zagen toch nog werkpunten. Al maakt dat misschien The Great Old zelfs nóg straffer.

De match was na een kwartier gedaan: "We zitten in de hoek waar de klappen vallen", gaf Francky Dury aan. "Maar we moeten geen excuses zoeken, want Antwerp was ook gewoon heel sterk. Ze waren veel beter dan ons."

Antwerp speelde een prima pot voetbal, daar was ook Wim De Decker tevreden mee: "We hebben onze start in de competitie niet gemist en ook nu waren we meteen bij de les. Als je dan snel de eerste kansen kan omzetten in goals, dan wordt het makkelijker - zeker na de rode kaart. Dat was het verschil met de vorige matchen."

Details nog verbeteren

Toch was er ook ruimte voor kritiek: "Het enige minpuntje? We wisten dat ze gevaarlijk zijn op stilstaande fases en ze konden er toch uit scoren. Maar ik zie deze groep elke dag evolueren, ondertussen al achttien maanden. We moeten gewoon blijven werken."

"De kleine foutjes moeten er nog uit", zag ook Lior Refaelov nog ruimte voor verbetering. "We moeten nog werken aan de details en daar beter van worden, zoals we de voorbije twee weken hard hebben gewerkt op training." 

Ook Sinan Bolat bleef er rustig onder: "Neen, dit was niet onze beste wedstrijd sinds ik hier ben. En het is ook jammer van het tegendoelpunt, ik had er graag nog een clean sheet bijgedaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties