? 'We spelen ze van 't kaske naar de muur', maar tegenstander toch vol lof voor Antwerp én zijn fans: "Ze zijn hier iets aan het neerzetten in 't Stad" en "Maakten kabaal voor 30.000 man"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Deurne-Noord
| 31 reacties
? 'We spelen ze van <i>'t kaske</i> naar de muur', maar tegenstander toch vol lof voor Antwerp én zijn fans: "Ze zijn hier iets aan het neerzetten in 't Stad" en "Maakten kabaal voor 30.000 man"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem ging met de billen bloot op bezoek bij Antwerp. Francky Dury was na de match met recht en reden onder de indruk van wat de tegenstander de voorbije achttien maanden heeft neergezet. En van de supporters.

"We hebben de supporters laten genieten", liet Faris Haroun optekenen. "Ze verdienen dit dan ook", opperde Sinan Bolat. Feit is: de fans van Antwerp maakten er - zoals wel vaker - 90 minuten lang een feestje van.

Daarbij ook een aantal prikjes naar de bezoekers toe: "Zulte kan niet mee, ole ole", "Oh, wat zijn die Boeren stil" en "We spelen ze van't kastje naar de muur" waren maar enkele van de unieke oneliners op zondagavond in Deurne-Noord.

Francky Dury was ook onder de indruk van de supporters: "Waren hier 'maar' 11.000 supporters? Ze hebben lawaai gemaakt voor 30.000 man. Indrukwekkend", kon hij niet anders dan erkentelijk zijn voor wat de supporters ten berde brachten.

En passant ging Dury ook bestuur en coaches feliciteren: "Ik zou Bölöni en De Decker willen proficiat wensen voor wat ze het voorbije anderhalf jaar hebben verwezenlijkt hier in Antwerp. En we mogen ook D’Onofrio zeker niet vergeten, want jullie zijn hier in ’t Stad echt iets aan het neerzetten, chapeau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties