1
De bal rolt op Stayen!
Sint-Truiden - Charleroi is afgetrapt. Krijgen we nog een aangenaam slotakkoord van deze speeldag?
4
Charleroi probeert de wedstrijd meteen in handen te nemen. We wachten wel nog op een eerste grote kans.
8
Charleroi claimt een strafschop, maar krijgt die niet. Ook de VAR beslist dat dit geen clear error is.
11
Sint-Truiden is dicht bij de openingstreffer. Suzuki kopt de bal tegen een verdediger aan, maar de bal gaat net naast. STVV krijgt uiteraard wel een hoekschop.
14
Na de gretige start van de bezoekers is Sint-Truiden intussen de gevaarlijkste ploeg geworden. Colombatto trapt onbesuisd over de kooi van Penneteau.
21
Morioka treft de paal!
Charleroi is dicht bij de 0-1. Morioka haalt uit, maar treft de paal.
28
Na Anderlecht - Kortrijk is ook deze partij momenteel niet de meest opwindende uit de geschiedenis van het Belgische voetbal. We spelen nog een dik kwartier voor de rust.
32
Sankhon krijgt de bal op de rand van de zestien, maar trapt naast. Prima kans voor de thuisploeg.
35
 Gele kaart voor Pol García Tena

37
Wat een vreemde fase! Ilaimaharitra verstuurt een kruisraket die op de lat belandt. Bruno tikt de bal in de rebound binnen, maar blijkt buitenspel te staan. Het bezoekende feestje gaat dus niet door.
41
We naderen stilaan de rust. Krijgen we nog een doelpunt in deze eerste helft?

Scheidsrechter
Rust
Sint-Truiden - Charleroi: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Tweede helft afgetrapt in Sint-Truiden - Charleroi!
De bal rolt opnieuw op Stayen. Krijgen we in de tweede helft wél doelpunten te zien?
49
Daar is Charleroi opnieuw! Deze keer trapt Bruno flauw naast.
50
Rezaei snijdt door de Truiense verdediging alsof het boter is. Zijn schot gaat uiteindelijk ruim over.
50

Goal
Doelpunt van Ali Gholizadeh (Mamadou Fall)
Derde keer goede keer voor Charleroi! Gholizadeh trapt de bal in de korte hoek binnen. Al leek de bal niet onhoudbaar voor Schmidt.
51
Charleroi heeft bloed geroken en is dicht bij een tweede treffer. Schmidt brengt redding op het schot van Bruno.
53
Daar is kans nummer vijf (!) voor Charleroi in deze tweede helft. Rezaei knikt naast de Truiense kooi.
59
Vervangen Santiago Colombatto
Ingevallen Elton Acolatse

60

Goal
Doelpunt van Kaveh Rezaei (Ryota Morioka)
Daar is de 0-2. Rezaei wordt prima diepgestuurd en werkt koelbloedig af. Wat een kwartier speelt Charleroi hier zeg?!
67
Sint-Truiden probeert zich te herpakken, maar heeft het moeilijk om Penneteau te bedreigen.
68
Vervangen Alexandre De Bruyn
Ingevallen Steve De Ridder

69

Goal
Doelpunt van Jordan Botaka (Pol García Tena)
Penneteau verkijkt zich helemaal op een voorzet en Botaka zegt 'dankjewel'. 1-2. Alles kan opnieuw in deze partij.
75
Wie dacht dat Sint-Truiden zou doorstomen na de aansluitingstreffer, komt bedrogen uit. Komt er opnieuw een doelpunt uit de lucht vallen of gaat Charleroi hier met de drie punten aan de haal?
76
Vervangen Mamadou Fall
Ingevallen David Henen

79
 Gele kaart voor Ibrahima Sankhon

81
We zijn aan de laatste tien minuten begonnen. Kan Sint-Truiden Penneteau en co nog in de problemen brengen?
84
Daar is Sint-Truiden nog eens! De Ridder trapt een prima mogelijkheid in het zijnet.
87
Boli krijgt nog een prima mogelijkheid op de gelijkmaker, maar raakt de bal helemaal verkeerd. Zo gaat het niet lukken voor STVV...
89

Goal
Doelpunt van Kaveh Rezaei (David Henen)
Rezaei beslist de wedstrijd. Hij trapt op de counter koelbloedig zijn tweede van de avond tegen de touwen.