David Henen blikt terug op zijn eerste selectie voor Togo

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 0 reacties
David Henen blikt terug op zijn eerste selectie voor Togo
Foto: © photonews

De getalenteerde winger van Charleroi werd tijdens de interlandbreak voor het eerst geselecteerd voor de Togolese nationale ploeg. Na afloop van de match tegen Sint-Truiden kwam hij terug op dit avontuur.

In de voorbije interlandbreaks speelde Carolo David Henen zijn twee eerste interlands voor Togo. "Het duurde vele maanden vooraleer de papieren in orde waren. Toch was ik verbaasd dat ik onmiddellijk geselecteerd werd, want het is een spelersgroep die al verschillende jaren quasi dezelfde is."

"Ik mocht invallen in de verloren wedstrijd tegen de Comoren (0-1). Enkele dagen later begon ik als basisspeler aan de wedstrijd tegen Kenia (1-1). Het vertrouwen van de bondscoach en mijn teamgenoten heeft me goed gedaan. Ze geloofden in mij en dat gaf me het nodige vertrouwen om het goed te doen", aldus de speler van Charleroi.

"Mijn integratie verliep al bij al heel vlot. Ik scoorde al vlot tijdens de eerste trainingen, dus veel ploeggenoten die me niet kenden waren onmiddellijk onder de indruk. Na mijn goede invalbeurt kwam enkele teammaats al zeggen dat ze op me rekenden voor de volgende interlands, wat me een goed gevoel bezorgde", besluit David Henen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties