Volg de match tussen KV Mechelen en Moeskroen live, samen met vele andere supporters.

KV Mechelen en Moeskroen openen de zesde speeldag met als inzet de leidersplaats. Vrancken kan opnieuw rekenen op Van Cleemput en geeft voorin Vanzeir de voorkeur op Togui. Eén nieuwe naam bij Moeskroen: Queiroz, die wellicht achterin geposteerd wordt.
1
KV Mechelen-Moeskroen: 0-0
1
De match om de eerste plaats is begonnen!
Er is afgetrapt in KV Mechelen - Moeskroen. De winnaar van dit duel komt aan de leiding.
2
Bijna onmiddellijk 0-1
Meteen een reuzenkans voor Moeskroen! Olinga kan met zijn flukse dribbels de thuisdefensie verrassen en Allagui vrijspelen. De bezoekende aanvaller besluit oog in oog met Thoelen voorlangs.
4
Met de vrije trap van Bakic heeft Thoelen aardig wat werk. Prima start van Les Hurlus.
7
Overtreding in het voordeel van KV Mechelen, maar het is Boya die zich licht blesseert. Het eerste oponthoud is een feit.
11
Penalty Moeskroen?!
Peyre pakt uit met één van zijn typische slidings... en de ref fluit strafschop!
13

Gemiste penalty
Sami Allagui mist penalty
Allagui gaat achter de bal staan en vlamt de elfmeter naast.
14
Vanzeir ontbindt een eerste keer zijn duivels op links. De actie krijgt echter geen vervolg.
16
Butez een eerste keer aan het werk!
Malinwa leeft op na de gemiste elfmeter van de bezoekers. Butez moet een plaatsbal van Storm uit zijn kooi ranselen.
19
Queiros werkt ternauwernood weg aan de tweede paal, voor de neus van De Camargo.
19

Goal
Doelpunt van Igor De Camargo (Rob Schoofs)
Mechelen heeft het helemaal overgenomen na de gemiste strafschop van Moeskroen. De Camargo prikt zijn derde van het seizoen binnen.
23
Als KV Mechelen hier de punten zou thuishouden, gaat Allagui niet goed slapen na zijn twee grote missers. Maar het is nog vroeg natuurlijk.
28

Goal
Doelpunt van Sami Allagui (Fabrice Olinga)
Moeskroen zet opnieuw aan en daar is de gelijkmaker wel. Allagui heeft ditmaal het geluk dat Olinga de bal totaal niet goed raakt. Zo komt de bal bij de Tunesiër en die kan simpel binnenduwen.
29

Goal
Doelpunt van Onur Kaya (Dante Vanzeir)
De 1-1 flikkert nog maar pas op het bord of daar is de 2-1 al. Het voorbereidende werk van Vanzeir is prima. De Genk-huurling gaat knap de achterlijn af en legt achteruit, Kaya werkt af.
34
 Gele kaart voor Rob Schoofs

37
Er komt ruimte voor de Mechelse flankspelers. Goede opening van Kaya op Storm. Zijn schot wordt afgeblokt in hoekschop.
40
Vertrouwen groeit bij KVM
Het vertrouwen neemt toe bij KV Mechelen, dat nu beter voetbal op de mat legt en beter de flanken gebruikt. Krijgen we nog een sleutelmoment erbij voor de rust?
42
Bijna duur balverlies achterin bij KV, maar Swinkels staat goed op te letten.
43
KV Mechelen bokst meteen nog een aanval in mekaar. Het schot zoeft over het doel van Butez.
45+2
KVM leidt na aangename eerste helft
De nummers drie en vier uit de stand zorgen tot dusver voor een fraai kijkstuk. Moeskroen schoot sterk uit de startblokken, maar KV Mechelen keerde het om en leidt met 2-1.

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - Moeskroen: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Moeskroen trapt opnieuw af!
Het zijn de bezoekers die de tweede helft mogen aftrappen en dus op zoek moeten naar een gelijkmaker.
47
 Gele kaart voor Deni Hočko

50
Schoofs zorgt voor eerste schot na rust
Een schot van Schoofs wijkt af in hoekschop.
52
Vervangen Jordi Vanlerberghe
Ingevallen Sheldon Bateau

56
Mechelen verstevigt zijn greep
Het wedstrijdbeeld uit het derde kwartier verstevigt het beeld, met Mechelen dat zijn zaakjes goed op orde heeft en de bal steeds beter laat gaan. Ook omdat Moeskroen zijn tempo van in het begin niet kan vasthouden.
57
Swinkels in het zijnet
Butez kan een hoekschop slechts met één handje verwerken. Swinkels schiet in het zijnet.
58
Nu toch weer de tegenprik van Moeskroen. Osabutey bedient Bakic, die de bal van aan de rand van de zestien hoog over jaagt.
61
Storm krijgt het even aan de stok met Vergoote. De linkerflankspeler van KV gaat buitenom en wil graag de overtreding meekrijgen, maar de ref wil er niets van weten.
65
KV Mechelen zakt nu toch weer wat terug. Moeskroen ruikt zijn kans om meer balbezit te krijgen op de helft van de tegenstander.
70
Moeskroen rukt weer op
Dit zijn echt wel terug betere momenten van Moeskroen, maar tot grote kansen komt het niet meer. Mechelen moet opletten dat het niet helemaal wegzakt.