Doelpuntenmaker Moeskroen miste penalty die hij niet wilde nemen: "Het was een beetje speciaal"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Mechelen
| 0 reacties

Sami Allagui scoorde en miste een strafschop Achter de Kazerne

Doelpuntenmaker Moeskroen miste penalty die hij niet wilde nemen: "Het was een beetje speciaal"
Foto: © photonews

Het was een bewogen avond voorbije vrijdag Achter de Kazerne. Voor zowat iedereen, maar toch in het bijzonder voor Sami Allagui. Hij maakte zijn tweede doelpunt in een week tijd, maar miste ook dé kans om Moeskroen aan de leiding te brengen.

Ook al was het KV dat tweemaal op voorsprong kwam, de wedstrijd had helemaal anders kunnen lopen als Moeskroen zichzelf beloond had voor een sterk eerste kwartier. De antiheld uit het wedstrijdbegin: Sami Allagui, die twee uitstekende kansen voor de voeten geworpen kreeg vooraleer De Camargo de score opende.

Instructies vanop de bank

Vooral met de gemiste strafschop zat de aanvoerder van Moeskroen achteraf verveeld. Hij wilde het nemen van de elfmeter eigenlijk overlaten aan Bakic, die de strafschop ook had afgedwongen. "Het was een beetje speciaal, want hij vroeg mij of hij de penalty mocht nemen en ik zei 'ok'. Maar we hebben instructies gekregen vanop de bank en uiteindelijk heb ik de bal genomen."

Allagui was er blijkbaar met zijn hoofd toch niet helemaal bij, want hij knalde de pingel naast doel. "Het is nooit aangenaam om een penalty te missen, maar het hoort erbij." Niet veel later tekende De Camargo de 1-0 aan en was Moeskroen op achtervolgen aangewezen. "We hebben goed gereageerd en bewezen dat we niet voor niets staan waar we staan."

Het is uiteraard mooi meegenomen dat Moeskroen in extremis nog gelijkmaakte. "Zelfs als we verloren hadden, mochten we fier zijn over onze prestatie. Maar we pakken een punt en het is niet gestolen." Zo kunnen Les Hurlus met een 11 op 18 de interlandbreak tegemoet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties