De Camargo staat op scherp na seizoensstart: "Ik heb dat soort prikkels niet nodig"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

De Camargo verrast dat Vrancken hem in eerste duels op de bank zette

De Camargo staat op scherp na seizoensstart: "Ik heb dat soort prikkels niet nodig"
Foto: © photonews

Igor de Camargo heeft zeker reden om tevreden te zijn. Tweemaal pikte hij reeds een doelpuntje mee en KV Mechelen heeft zijn competitiestart niet gemist. Alleen is er wel iets dat nog een beetje wringt: dat hij in de eerste wedstrijden niet aan de aftrap stond.

"Ik had niet verwacht dat ik als bankzitter aan het seizoen zou beginnen", stelt De Camargo onomwonden bij Het Nieuwsblad. "Ik weet dat concurrentie bij het voetbal hoort, maar na het vorige seizoen had ik toch iets anders verwacht. Ik heb de keuze van de trainer geaccepteerd."

Ik weet dat ik een meerwaarde kan zijn 

Aan zijn motivatie heeft het alleszins helemaal  niets veranderd. "Of de bank mij geprikkeld heeft? Niet echt. Ik weet dat ik een meerwaarde kan zijn. Als ik op het veld stond, heb ik dat ook getoond. Ik heb dat soort prikkels niet nodig."

KV Mechelen kan voorlopig aan de leiding komen, als het vrijdagavond in het AFAS-stadion Moeskroen weet te kloppen. "Die leidersplaats is geen doel op zich, maar we lieten thuis nog geen punt liggen en dat willen we graag zo houden." En wat is er mogelijk op de lange termijn? "Ik mik op de linkerkolom. Ons eerste doel is het behoud, maar we moeten ook ambitieus durven zijn met dit team." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties