Scorende De Camargo had beter verwacht van KV Mechelen: "Met slecht gevoel de interlandbreak in"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Mechelen
| 0 reacties

De Camargo had op een sterker KVM gerekend tegen Moeskroen

Scorende De Camargo had beter verwacht van KV Mechelen: "Met slecht gevoel de interlandbreak in"
Foto: © photonews

Igor de Camargo tekende vrijdagavond zijn derde treffer van het seizoen aan. Over zijn persoonlijk rendement mag de spits dus zeker niet klagen. Wel had hij een hoger niveau verwacht van de ploeg na de pauze. KVM kende een minder laatste halfuur en verspeelde op het eind nog twee punten.

Geen driepunter dus tegen Moeskroen. Dat wijt De Camargo aan het mindere spel na de pauze. "Het was niet zoals anders. De tweede helft hadden we het heel moeilijk, omdat we het blok niet konden zetten en achteruit moesten kruipen. Iedereen weet dat op het einde dan die lange bal komt en ze op stilstaande fases grote jongens hebben. Ik had meer verwacht van ons. Dit zijn twee verloren punten."

Ingestudeerd nummertje

Wel een troostprijs voor de Braziliaanse Belg: hij pikte op een standaardsituatie toch opnieuw zijn doelpuntje mee. "Da's mooi. We hebben het een paar keer ingestudeerd. Meer kan ik daar niet over zeggen", lacht De Camargo. "Het was mooi binnengekopt. Mijn individuele prestatie was wel oké."

In het algemeen is de balans voor KV Mechelen nog steeds uitermate positief, maar dit puntenverlies wringt toch wat. "Ik ga iedere wedstrijd het veld op om te winnen. Persoonlijk ga ik met een slecht gevoel de interlandbreak in." Enige plannen tijdens die break? "Mijn familie zien en het rustig houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties