Persoonlijke impact op KVM kan Rob Schoofs niet troosten: "Een zuur gevoel, het is klote"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Mechelen
| 5 reacties

Schoofs ontzettend teleurgesteld nadat KV Mechelen zege laat liggen

Persoonlijke impact op KVM kan Rob Schoofs niet troosten: "Een zuur gevoel, het is klote"
Foto: © photonews

Net als verschillende van zijn ploegmaats heeft Rob Schoofs dit seizoen al bewezen dat hij een 1A-speler is, geen 1B-speler. Zijn betrokkenheid in het spel is duidelijk merkbaar bij KVM en dat was vrijdagavond bij momenten zeker opnieuw het geval. De ontgoocheling overheerste echter.

Het was immers nogal verrassend dat KV Mechelen in de loop van de wedstrijd zo achteruit moest. "We probeerden in de tweede helft de derde goal te maken. Die valt dan niet en bij 2-1 blijft het link. Dan moet er slechts één bal voor hen goed vallen. We konden nadien minder de bal bijhouden en kwamen steeds meer onder druk", zag Schoofs de match ook kantelen.

De Manenblussers leken het vol te houden, maar moesten in blessuretijd alsnog de gelijkmaker toestaan. "Als je die goal dan nog slikt, is alles voor niets geweest." Nochtans leek KV de sleutelmomenten te beheersen, door over te nemen na de gemiste penalty van Moeskroen en meteen na de 1-1 de 2-1 te scoren. "In de eerste helft hebben we dat goed gedaan, maar na de pauze hebben we dat nagelaten."

Ik zou graag zelf eens scoren 

Rob Schoofs

Schoofs blijft wel trachten zijn kenmerk na te laten en ook aanvallend zijn steentje bij te brengen. "Vooral in de eerste helft is dat goed gelukt. Ik zou graag zelf eens scoren. Daar had ik één keer de kans toe. Ik blijf mijn best doen. Het is wel nog altijd de ploeg die op de eerste plaats komt. We verliezen twee punten, het is een zuur gevoel, het is klote."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties