STVV: Daniel Schmidt - Dimitri Lavalée - Jorge Teixeira - Toni Leistner - Liberato Cacace - Chris Durkin - Mory Konaté - Steve De Ridder - Robert Bauer - Taichi Hara - Daichi Hayashi
Bank: Kenny Steppe - Daiki Hashioka - Rocco Reitz - Aboubakary Koita - Tatsuya Ito - Nelson Balongo - Jonathan Buatu

OHL en STVV hebben iets gemeen: op de vorige speeldag maakten ze tegen Standard en Anderlecht in de slotfase gelijk. Mogelijk zal dat aan het eind van de rit een kostbaar punt blijken te zijn, maar beide teams willen vooral nog eens de drie punten. Zit dat er zondagavond in?

Maertens duikt een voorzet van Mercier aan de eerste paal naast.
5
Romo moet een eerste keer plat.
9
Het spel speelt zich in de beginfase meestal af op de helft van STVV,. Beide ploegen hebben dus wel al een doelpoging laten noteren.
12
Schrijvers tracht Mercier te lanceren met een bal buitenkant rechts, maar de pass is te ver en gaat over de zijlijn.
16
De meeste aanvallen komen van Leuven. Voorlopig stranden ze nog aan de zestien meter van de tegenstander, iets wat we dit seizoen al vaker zagen.
18
Doelpunt van STVV
OHL komt op achterstand, na een hoekschop die het niet had mogen weggeven. Romo ging aan het grabbelen op een schot dat naast zou gaan. De hoekschop wordt verlengd en aan de tweede paal binnengetikt door Hayashi...
19
Doelpunt afgekeurd
Maar de VAR zegt dat het geen geldig doelpunt is: buitenspel!
20
Mercier schiet voorlangs
En nu de kans op 1-0 met Mercier... Hij schiet voorlangs. Hier had hij beter mee mogen doen.
23
OHL moet oppassen met balverliezen, want vooraan lopen er bij Sint-Truiden enkele dribbelvaardige jongens rond.
25
Prima aanval van Sint-Truiden, misschien wel de beste tot dusver van de bezoekers. Romo tikt het schot over.
29
Het derde kwartier komt er stilaan aan. Er zit zeker voldoende beweging in deze wedstrijd, maar op een geldig openingsdoelpunt is het dus nog wachten.
33
Sint-Truiden is technisch wel gegroeid in deze wedstrijd. Het kan nu de twee kanten op.
36
Het dreigende is er langs beide zijden wat uitgegaan. Krijgen we nog een gevaarlijk standje in de slotfase van de eerste helft?
39
Schrijvers trapt een afvallende bal over doel.
42
 Gele kaart voor Dimitri LavalĂ©e

44
Schmidt komt tussen bij een vrije trap van Mercier. Schrijvers houdt de afvallende bal deze keer beter onder controle, maar mikt wel centraal in de armen van de STVV-doelman.
45
We krijgen 1 minuten blessuretijd.
45+1
Schmidt moet nog een keer ingrijpen in zijn korte hoek op een schot van Kaba.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
OHL heeft de tweede helft op gang getrapt.
48
Romo brengt redding
Romo brengt redding op een stevig, grondscherend schot van Lavalée.
52
STVV is het best aan de tweede helft begonnen.
55
Tien minuten ver na de pauze en dit is toch een ander spelbeeld dan voor de rust, met een STVV dat veel meer vanuit een overwicht voetbalt.
59
De Truienaars halen de achterlijn, Cacace schiet de teruglegger over.
59
Vervangen Steve De Ridder
Ingevallen Rocco Reitz

60

Goal
Doelpunt van Sory Kaba (Musa Al-Tamari)
OHL scoort bij een tegenstoot: dit kan een belangrijk doelpunt zijn! Kaba krijgt de 1-0 op een schoteltje aangeboden.