KV Kortrijk: Marko Ilić - Bryan Reynolds - Trent Sainsbury - Aleksandar Radovanović - Kristof D'Haene - Kévin Vandendriessche - Ante Palaversa - Faïz Selemani - Dylan Mbayo - Billal Messaoudi - Mohamed Badamosi
Bank: Nayel Mehssatou - Michiel Jonckheere - Lucas Rougeaux - David Henen - Jesaja Herrmann - Sambou Sissoko - Maxim Deman - Amine Benchaib - Marlos Moreno Durán

Zulte Waregem: Louis Bostyn - Dion Cools - Timothy Derijck - Cameron Humphreys - Laurens De Bock - Idrissa Doumbia - Lasse Vigen - Ibrahima Seck - Dion De Neve - Zinho Gano - Jean-Luc Dompé
Bank: Sammy Bossut - Alessandro Ciranni - Dereck Kutesa - Ewoud Pletinckx - Omar Govea - Frank Boya - Jelle Vossen - Abdoulaye Sissako

De bal rolt in Kortrijk.
4
Doumbia met een schotje, maar in het blok.
6
De eerste kaart van de dag is voor Humphreys, die de doorgebroken Messaoudi moet stoppen. De vrije trap levert gevaar op, maar Bostyn staat meer dan pal.
6
 Gele kaart voor Cameron Humphreys

9
En nu is Bostyn ver uit zijn doel, maar Messaoudi is te ver weg.
12
Seck met een schotje na een goede rush van De Neve. Een hoog tempo vooral in dit matchbegin.
16
Kwartier ver. We blijven nu even op onze honger zitten na een sterke openingfase.
17

Goal
Doelpunt van Trent Sainsbury (Faïz Selemani)

18
Een vrije trap wordt door Sainsbury tegen de touwen gekopt. Of komt de VAR nog tussen? Neen, uiteindelijk niet!
20
De bezoekers gaan iets moeten verzinnen na de vroege achterstand.
23
Halfweg de eerste helft. De Bock zet zich door en loopt zich dan vast.
26
Het leuke begin kreeg na het doelpunt geen vervolg. Even paniek bij Essevee, de thuisploeg kan niet profiteren.
29
Corner voor de thuisploeg, verzorging voor een bezoeker.
31
Halfuur ver. Corner voor Zulte Waregem, heel nipt overgekopt door Gano.
34
Nog tien minuten tot de rust. Het mag stilaan wat meer zijn, ook de thuisploeg wordt heel slordig.
36
Een bal wordt doorgetikt en plots is Gano voor de doelman. Hij komt er net niet bij.
36
 2e gele kaart voor Cameron Humphreys

37
Humphreys met een nieuwe fout op Messaoudi. Het levert hem zijn tweede gele kaart op. Visser onverbiddelijk.
40
Messaoudi nu ook eens met een schotje, maar dat gaat voorlangs bij Bostyn.
44
Een corner wordt doorgekopt en aan de tweede paal is er opniuew Sainsbury. Hij kan de 2-0 zo makkelijk tegen de touwen drukken. Of komt de VAR nog tussen?
44

Goal
Doelpunt van Trent Sainsbury (Aleksandar Radovanović)

45
 Gele kaart voor Lasse Vigen

45
We krijgen 3 minuten blessuretijd.
45+2
Het weer is er hier ook niet op aan het verbeteren. We zitten in de extra tijd van de eerste helft. Krijgen we nog iets?
45+5
Nog een corner voor de bezoekers. Doumbia trapt nog eens naast en dat is dan meteen genoeg voor de eerste helft.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.